Vlogging pentru fani, bucurie în secret: „E însărcinată în două luni”

Grupurile de mămici de pe rețelele de socializare sunt în așteptare: prima vloggeriță a țării ar fi însărcinată în câteva luni, chit că a omis să facă dezvăluiri propriilor fani. Vloggingul continuă, doar pentru cunoscători...

Motivul halucinant al despărțirii Andreei Bălan: George Burcea, la volan sub influența substanțelor interzise

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, Andreea Bălan și George Burcea, se află în pragul divorțului. După ce partenerul vedetei și-a permis câteva lamentări publice, pe sticlă, Andreea Bălan le-ar fi interzis apropiaților să vorbească despre clipele dificile prin care trece și a postat doar mesaje cu subînțeles.

Ultimul incident în care a fost implicat partenerul Andreei Bălan a creat vâlvă în showbiz: zilele trecute, George Burcea s-ar fi ales cu un dosar penal, după ce ar fi fost oprit de polițiști și ar fi fost supus unui test antidrog, iar spre surprinderea tuturor rezultatul a fost unul pozitiv.

Acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise:

„A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, ar fi dezvăluit surse din anturajul vedetelor.

Abia în urma acestui eveniment nefericit, partenerul Andreei Bălan s-ar fi întors acasă. Iar aceasta după ce soțul artistei nu ar fi dormit acasă câteva nopți. De altfel, după ce George Burcea ar fi inițiat o campanie anti-violență, asezonată cu dezvăluiri intime din copilărie, tatăl actorului ar fi reacționat:

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate… Nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului”, ar fi declarat tatăl actorului.

În contextul în care viața bate filmul, Andreea Bălan pare că reușește să-și păstreze calmul și curajul, chiar dacă evită să spună lucrurilor pe nume. Vorba aia, „liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”. Culmea, situația cuplului s-ar fi înrăutățit după ce aceștia s-au întors din concediul din Mauritius. 

Vacanțele astea prelungite…

Renunță la contracte din cauza sarcinii: Alina Ceușan, gravidă în secret

Grupurile de mămici de pe rețelele de socializare sunt în așteptare: prima vloggeriță a țării ar fi însărcinată în câteva luni, chit că a omis să facă dezvăluiri propriilor followeri.

În schimb, aceasta a început să renunțe la contracte serioase din cauza situației în care se află: clujeanca Alina Ceușan, cea care a avut parte de o nuntă de poveste - o poveste sponsorizată din greu, cum îi șade bine unui content creator – și a trecut printr-o competiție tembelizată fără seamăn, unde a mâncat pe apucate și și-a îngrijit tenul cu ulei rânced, după ce a servit câteva doze de panică pentru fani, Alina Ceușan a revenit în lumea feerică din care a plecat: aceasta ar fi însărcinată în două luni, motiv pentru care este nevoită să-și reconsidere contractele.

Cu toate că și-a dorit să țină această bucurie „la secret”, totul ar fi ieșit la iveală după ce reprezentanții vloggeriței au purtat o discuție de afaceri cu o companie, pentru un proiect în care vedeta trebuia cooptată:

„Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, au recunoscut surse din anturajul vedetei.

Acum, prietena virtuală a influenceriței, Carmen Grebenișan, va rămâne singură pe poziții, iar Alina Ceușan va primi sfaturi prețioase din grupurile de mămici. E tot un fel de vlogging, da’ pentru cunoscători.

Lore Chivu, critici acide de la un make-up artist de succes: „Să ai sprâncenele negre când tu ești blondă?”

Iar a intrat Lore Chivu în gura criticilor. Doar că de această dată nu e vorba de followeri sau fani răutăcioși, ci de aprecierea unui make-up artist de succes.

Nici nu știi care-s mai mulți: criticii de tot felul sau celebritățile botoxat de siliconate?

În fine, dacă s-ar fi referit măcar la bombeul vedetei, deloc de neglijat, sau la nasul sexy al Loredanei, dar nu. Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, în prezent un make-up artist renumit, s-a cam dat la sprâncelenele blondinei: vezi bine, sprâncenele negre și silicoanele blonde, nu se prea pupă.

„De ce să ai sprâncenele negre când tu ești blondă? De ce, sora mea? Poate să fie ea frumoasă, să semene cu păpușa Barbie, poate să semene cu cine vrea… Sprâncenele astea o îmbătrânesc”, ar fi răbufnit Dana Roba.

Asta cu sprâncenele, mai treacă-meargă, dar să te iei de buzoacele finuțe ale Loredanei, ei bine, asta-i cam mult deja:

„Și mie îmi plac buzele mari, cărnoase. Iar buzele ei sunt prea mari, nu poate să stea cu ele închise niciodată”, a conchis aceasta.

Tocmai acum, când Lore Chivu a recunoscut că i s-a dezvoltat simțul matern și este gata să devină mamă, criticile astea venite de la specialiști sunt cât se poate de răutăcioase.

Aprecierile fanilor sunt, în acest context, niște dulcegării.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu