Violența în cuplu, subiect de cancan. Vlăduța Lupău: „Am luat bătaie de azi dimineață”

Violența în cuplu a devenit subiect de cancan. Sau poate nu. Dar ultima declarație a celebrei vedete, Vlăduța Lupău, a generat reacții contradictorii în rândul fanilor. Între timp, Crudutza negociază prețul uitării: dragostea costă. Iar Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase vedete din lume, și-a tras o pereche nou-nouță de silicoane. De când partenerul acesteia, Alex Velea, a recunoscut că s-ar căsători oricând cu Smiley, doar un bust generos poate salva fericirea unui cuplu...

Cu cine a sărbătorit Valentine’s Day, Crudutza? Ordinul de restricție a fost ridicat cu o zi înainte

A trecut cu bine peste ultima bătaie încasată de la iubitul croat, iar prima apariție a Danielei Crudu a reușit să adune zeci de mii de aprecieri sub formă de inimioare. Prima apariție e, de bună seamă, virtuală, dar și declarația Crudutzei i-a lăsat mască pe followeri: nu de alta, dar ordinul de restricție a expirat chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day.

Prin urmare, admiratorii au intrat la bănuieli: cu cine a sărbătorit Crudutza noaptea dedicată Dragostei?

„Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a recunoscut recent vedeta.

De altfel, aceasta și-a redeschis contul de Insta, iar apropiații din anturajul acesteia au mărturisit că vedeta a și început negocierea cu fostul iubit: uitarea are un preț, după cum și dragostea costă.

Spre surprinderea tuturor, Daniela Crudu s-ar putea împăca cu iubitul croat și l-ar ierta după ce a desfigurat-o. Iubitul bătăuș ar fi sunat-o pe fosta asistentă TV și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință să fie iertat de iubita lui, chiar atunci când ordinul de restricție a expirat:

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea…”, ar fi mărturisit surse din anturajul vedetei.

Desigur, prima intervenție la care va apela Crudutza va fi cea de remodelare a nasului.

Totuși, admiratorii înfocați se întreabă cum a sărbătorit focoasa vedetă Valentine’ Day?

Sau poate că sărbătoarea iubirii îl așteaptă pe Dragobete, mare amator de silicoane și sărutări pătimașe pentru buzele botoxate? 

Vlăduța Lupău, mărturisire șocantă: „Am luat bătaie de azi dimineață”

În contextul în care violența în cuplurile din showbiz a devenit o banalitate, iar până și George Burcea, partenerul Andreei Bălan, a inițiat o campanie anti-violență, după ce a mărturisit traumele prin care a trecut, în condițiile în care Cris Șișcanu a început să-și amenințe proprii fani răutăcioși cu avocatul din dotare, pentru a stopa bullying-ul virtual, Vlăduța Lupău, celebra vedetă cu milioane de vizualizări pe Youtube, mare iubitoare de animale, între timp doctorandă în cadrul Universității de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, a reușit să-și șocheze admiratorii.

Aceasta a declarat că ultima bătaie pe care a încasat-o este cât se poate de recentă.

Vedeta a postat un clip video pe contul ei de TikTok, în care un reporter o întreba ce cadou crede că va primi de Ziua Îndrăgostiților sau dacă poate măcar să-și roage partenerul să nu o bată într-o asemenea zi specială:

„Puteți măcar să îl rugați să nu vă bată astăzi?”, a întrebat reporterul.

Iar răspunsul vedetei a venit ca un șoc:

„Adică… deja am luat bătaie de azi dimineață”, a recunoscut Vlăduța Lupău.

Clipul video a adunat mii de vizualizări: oare vedeta Vlăduța Lupău se confruntă cu aceeași dramă prin care a trecut recent Crudutza sau poate doctoranda Vlăduța Lupău e pusă pe miștocăreală și desconsideră drama prin care trec vedetele, dar nu numai: violența în cuplu.

Oricum ar fi, simplă vrăjeală sau drama reală prin care trece vedeta, treaba e belită rău.

Ultima „revizie” a silicoanelor făcută de Antonia după declarațiile tari. Velea: „Dacă eram gay, mă căsătoream cu Smiley”

Divele au trecut „revizia” periodică a silicoanelor: Bianca Drăgușanu a recunoscut recent că a trecut printr-o asemenea intervenție, iar acum radiază de fericire. Silicoanele sunt în stare perfectă de funcționare.

De altfel, celebra vedetă Antonia, una dintre cele mai frumoase vedete din lume, conform unor surse din cancan, a considerat că e nevoie să facă același lucru: acum, Antonia este fericita posesoare a unui bust demn de invidiat, mult mai mare și mai ferm. Fanii răutăcioși au și găsit explicația, dar și motivul pentru care frumoasa Antonia a decis să apeleze la înfrumusețarea estetică.

E vorba despre declarația partenerului ei, Alex Velea, care a recunoscut că dacă ar fi fost gay, musai se căsătorea cu… Smiley. Întrebat ce părere are despre oamenii din comunitatea gay, Velea a răspuns:

„Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea”, ar fi mărturisit Velea, contrariindu-și publicul.

La o adică, e vorba de opțiunea unui artist, perfect legitimă.

Dar gurile rele susțin că această afirmație ar fi șocat-o cel mai mult pe Antonia, care a dat fuga la clinica de înfrumusețare estetică.

Nu știm dacă un bărbat poate fi ținut sub papuc, vorba aia, dar cu o asemenea minunăție de bust, partenerul n-are nici o șansă să reziste.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: facebook.com/instagram

 


Adauga comentariu