Vedetele, în luptă cu Coronavirusul buclucaș: „O piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”

Coronavirusul ne lasă fără modele. Adelina Pestrițu, prima impresară a țării, a mai obținut două săptămâni de carantină după Săptămâna Modei de la Milano. Dar fiți pe pace! Ade Pestrița a găsit outfit-ul perfect în lupta cu virusul buclucaș de ucigaș: o pereche de cizme de peste 7 kg, încrustate cu cristale și alte minuni, care poate strivi orice urmă de coronavirus...

Ade Pestrițu, un nou outfit în lupta cu coronavirusul: „O piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung...”

Săptămâna Coronavirusului de la Milano a prins-o pe Adelina Pestrițu pe picior greșit.

De fapt, era vorba de Săptămâna Modei, care a coincis cu o avalanșă a virusului ucigaș tocmai în Italia, acolo unde prima impresară a țării, Adelina Pestrițu, își etala ținutele în fața unei săli goale.

Deh, virușii ăștia ne lasă fără modele.

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-un mesaj video pe contul ei de socializare.

De altfel, săptămâna dedicată modei presupune, cel puțin în acest an, și alte 14 zile de carantină pentru concurenți. Anul acesta a fost pentru prima oară în 45 de ani când modelele au defilat pentru o sală goală. Noroc de rețelele astea de socializare, unde followerii au putut urmări „outfit-ul” care o apără pe Ade Pestrițu de viruși:

„Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg… o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a notat influencerița.

Adelina Pestrițu a fost extrem de marcată de situația din Italia, unde coronavirusul a atacat virulent.

Influencerița a purtat în permanență mască de protecție, iar cizmele unicat, de peste 7 kg, reprezintă ultima metodă la care a apelat vedeta în lupta cu coronavirusul: cu asemenea cizme, orice virus poate fi călcat în picioare la propriu și făcut zob. 

Roxen își caută „cea mai bună versiune” a sa, iar Trăistariu ripostează cu imagini scandaloase

În sfârșit, fără prea mult scandal, România și-a desemnat reprezentantul special pentru Eurovision. Bine, n-a fost tam-tam pe sticlă, că în culise se vorbesc destule.

Oricum, Roxen se recomandă drept un artist complex, cu un timbru vocal special și o prezență scenică ce a cucerit deja fanii atât din țară, cât și de peste hotare. Cu toate astea, abia acum, Roxen este antrenată într-un amplu proces de descoperire a sinelui:

„Îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea, iar pentru asta lucrez intens, mă pregătesc zilnic! Pentru mine, acesta este un vis devenit realitate”, a transmis complexa artistă.

Toate ca toate, dar asta cu „cea mai bună versiune a mea” sau aia despre „curajul de a ieși din zona de confort”, sunt niște maxime cât se poate de obosite, răsuflate.

Adică, vorba aia, ori faci mindfulness, ori cânți.

În acest răstimp, Trăistariu ripostează cu… imagini scandaloase. „Vocea de 5 octave” a depășit demult zona de confort. Cum arată „cea mai bună versiune” a unei vedete de Eurovision? Nu e decât o versiune dezgolită de complexe, adică de haine.

Dar cum Mihăiță este și speaker motivațional, Roxen poate lua lecții.

Și să renunțe la prejudecăți.

„Contesa Digitală”, Ana Morodan, cu degetul în ghips: „Aveam un sfert de deget în pungă”

„Contesa Digitală”, pe numele ei, Ana Morodan, și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat câteva imagini cutremurătoare de pe patul de spital. Mâna „digitală” a artistei a nimerit fix în… ghips.

Bolile profesionale de acest fel, pentru o bloggeriță de top, reprezintă un impediment serios: până și Alina Ceușan, vloggerița, a postat un emoji de susținere pentru Ana. Dar „Contesa Digitală” nu se dezminte:

„Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă”, a ripostat Morodan, ca între bloggerițe.

De fapt, incidentul pare cât se poate de serios:

„Trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat…”, a mărturisit Morodanca digitală.

Noroc că genele i-au rămas intacte, și după cum recunoaște vedeta, chiar și de pe patul de spital își „influențează” medicii cu câte-o ocheadă digitală.

Mnoo, instinct de gospodină, n-ai ce zice.

Chiar și așa, influencerița împarte sfaturi cu dărnicie.

La Naiba! 

 

 

 


 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu