Vedete în carantină: probleme de corazon sau corona-gripa?

În public, în public, rufele se spală în amuzamentul fanilor și spre oroarea admiratorilor răutăcioși. Nici nu mai știi dacă Bălanca se desparte pe bune de Burcea sau doar își fac reclamă?! Oricum ar fi, toate astea pălesc pe lângă fericirea afișată în public de Ioana Ginghină, care iubește din nou și abia așteaptă să plece alături de noul ei iubit, mare specialist în vacanțe exclusiviste, din peisajul nostru miortitic. În vreme ce unele vedete încearcă marea cu degetul, altele sunt încercate de probleme de corazon: Margherita de la Clejani a nimerit direct în carantină...

Despărțire în public. Andreea Bălan își varsă nefericirea pe sticlă, iar George Burcea în spațiul virtual: „Într-o lună m-am trezit că nu mai am familie”

În public, în public, rufele se spală în amuzamentul fanilor și oroarea admiratorilor răutăcioși.

Andreea Bălan, dansatoarea, își varsă amarul pe sticlă. Iar Burcea, actorul, în spațiul virtual.

Deja subiectul a devenit neinteresant: nici nu ți-e clar dacă cele două vedete chiar se despart ori își fac reclamă, fie și negativă, tot reclamă e.

Da, Bălanca s-a întors din concediul cu soțul iubit, dar s-a trezit fără familie.

Iar Burcea, implicat până peste cap în tot soiul de proiecte, și-a făcut timp să spele, să calce, să gătească. Abia de-a apucat să mai tragă un fum, că organul de control l-a și banghit.

„Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează”, a explicat Bălanca, din platoul unei emisiuni tembelizate, motivul despărțirii.

Deci, forța ieșită din comun a Andreei l-a intimidat pe Burcea și l-a pus pe fugă. De frică, n-a mai prea dormit pe-acasă.

Dar și-a spus necazul pe pagina de socializare:

„Dupã o perioadă de 5 ani, am decis sã pun capãt relației cu Andreea”, notează George.

Și atâtea povestește încât, la rândul său, bagă spaima-n fani:

„Aș dori să le transmit urmãtorul lucru: vedeți-vã de gunoiul din propria viațã… Rog binefãcãtorii sã-și vadã de mucii lor și sã dea sfaturi despre cum și ce ar trebui sã fac”, le zice Burcea pe nume, fanilor.

Una peste alta, competiția în plan profesional pare s-o fi determinat pe Andreea să-și toarne iubitul:

consumă, ilegal, dar pe banii lui.

Iar dansatoarea a rămas de una singură să facă față problemelor, doar e asumată și cât se poate de puternică.

De bună seamă, judecata în acest caz este una populară, iar sumele uriașe pe care le încasează cei doi de pe seama scandalului, acoperă tot. Până și dragostea. 

Ioana Ginghină, îndrăgostită de un „specialist” în vacanțe: „Sunt fericită, sunt îndrăgostită”

N-a trecut bine o jumătate de an de când Ioana Ginghină s-a despărțit de Alex Papadopol, că vedeta este îndrăgostită din nou.

De această dată, fericirea i se citește pe chip, iar asta întrucât noul ei partener într-ale amorului este un „specialist” în turism și vacanțe exotice.

Da, doar că pentru asta, Ioana a fost nevoită să muncească din greu, să-și facă poze tot mai provocatoare, să fie deschisă la tot felul de invitații, iar într-un final, a reușit să atragă atenția asupra sa.

Cel mai greu i-a fost Ioanei să se obișnuiască cu programul ăla ciudat din sala de fițe: fără o siluetă de invidiat, n-ai făcut nimic…

„Până la vară fac pătrăţele”, a notat recent Ioana.

Dacă cu exercițiile fizice a trebuit să se obișnuiască singură, apetitul pentru vacanțe îi este dezvoltat de noul ei iubit, Cristi Pitulice, mare specialist în vacanțe exotice:

„Sunt fericită, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii”, a recunoscut Ioana.

Culmea, se zvonește că noul partener al Ioanei Ginghină a trăit o imensă dezamăgire în plan amoros, după ce s-ar fi logodit, dar n-ar mai fi ajuns în fața altarului.

Deh, numai vacanțele exclusiviste pot lecui traumele din viața personală.

Ce poate fi mai frumos, dacă nu un nou început, un iubit care nu doar să te scoată din starea de nefericire, ci chiar și din țara asta tot mai amărâtă, ai?

Probleme de sănătate pentru Margherita de la Clejani: „Poate o avea vreo gripă ușoară”. Sau poate … coronavirus

Vremuri grele, fârtaților!

După ce s-a cocoțat în tot soiul de locuri ciudate,

ba pe monumente,

ba pe tractoare,

celebra Margherita de la Clejani trece prin momente dificile: starea de sănătate nu i-a permis să fie prezentă în platoul unei emisiuni din asta… tembelizată.

Primii care au intrat la bănuieli au fost fanii: problemele de inimă pe care le acuză sunt cauzate de piesele extrem de sentimentale.

Noroc că a intervenit mama vedetei cu nume de pizza, cu niscaiva explicații:

„E o fată tânără, nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu…”, a îngăimat Viorica de la Clejani.

În loc să calmeze spiritele, n-a făcut decât să pună paie pe foc.

Știți și voi, de la gripă la corona-gripă, pardon, COVID-19, e un singur pas. Na-ți-o bună! Înc-o vedetă în carantină. 

La Naiba! 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu