Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, condusa de rectorița Anca Buzoianu, darnică cu PP Protect, firma ”aprozăresei” Aurelia Cristea și a chestorului moralist Teodor Pop Pușcaș

Ne-am luat cu altele luna asta și am uitat să vă zicem că rectorița Anca Buzoianu, de când s-a ajuns mare șefă la UMF Cluj-Napoca, rulează fin bugetul Universității.

Pe lângă salariul enorm de 288.000 de lei pe an, Ancăi Buzoianu și familiei ei i se întâmplă numai lucruri magice.

Cu totul întâmplător, UBB a cumpărat de la cumnatul ei, cu 8 milioane de euro, hotelul Opera Plazza, fiindcă, vezi Doamne, Facultatea de Drept n-avea unde să mai adaste, decât în acel hotel.

Nu știm dacă este conflict de interese, dar știm că unii dintre prietenii familiei Buzoianu beneficiază de un tratament special din partea UMF Cluj-Napoca, atunci când este vorba despre licitații.

Astăzi este vorba despre soții Aurelia Cristea și Teodor Pop Pușcaș, proprietarii Firmei de pază și protecție PP Protect, care pe 2020, au avut o cifră de afacerei de 4,2 milioane de euro.

Da, da, nu fiți mirați, de când nu am mai scris despre ea, Aurelia Cristea a devenit acționar majoritar ci 65% în PP Protect, soțul său păstrând doar 25%.

În piața de ”securitate”, firmei PP Protect i s-a dus buhul pentru contractele speciale pe care le are, aproape cu dedicație.

Nu veți fi surprinși așadar dacă astăzi o să vă zicem că UMF Cluj-Napoca este o bună vacă de muls pentru PP Protect care, în 5 noiembrie 2021 a atribuit firmei de pază și protecție un contract superciudat pentru doar două luni de zile, noiembrie și decembrie 2021, în valoare de 500.000 de lei (o sută de mii de euro). Așa, de Sărbători, să ”mâncă” și gura lu’ Reli Cristea a lu’ domnu’ PPT ceva la final de an.

Am întrebat mai mulți actori din piața de securitate dacă ei au fost invitați la această licitație și cum li se pare suma pentru doar două luni de zile.

 

Toți ne-au spus, la unison, că UMF Cluj-Napoca este teren interzis în afară de PP Protect și că prețul este, în cel mai bun caz, o exagerare penibilă, fiindcă pentru cele două luni contractate nu se justifică 100.000 de euro, în condițiile în care UMF nu are atâtea ”obiective” de păzit și nici valori de transportat.

”E o rușine ce se întâmplă la UMF, e favorizare pe față, toți cei din piață știu asta, dar nu zice nimeni nimic. Nu știu dacă există vreun parandărăt pe acolo, dar știu sigur că suma este umflată”, ne-a declarat unul dintre patronii de firme de securitate, concurent cu PP Protect.

Sa le fie de bine celor de la PP Protect, mai ales domnului Puscas care vorbeste pe Facebook mereu despre tarisoara macinata de coruptie si despre societatea murdara si fara printzipuri.

Si doamnei Cristea, ca uite, putina tucalareala pe Facebook si poc! vin si contractele babane!

Adauga comentariu