Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren în Apahida. Circulația feroviară și rutieră a fost oprită

Un bărbat din Cluj-Napoca și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de tren pe calea ferată din Apahida. Accidentul a avut loc luni în jurul orei 15.20. Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați cu privire la producerea acestui accident.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ce suferise leziuni incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului urmează a fi transportat în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările continuă, fiind desfășurate activități specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

La fața locului s-au prezentat și o autospecială și un echipaj SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență victimei. La fața locului l-au găsit pe bărbatul de 75 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Circulația feroviară și rutieră a fost întreruptă, iar din garnitura de tren implicată în incident nu au fost călători care să solicite consult medical.

sursa foto: Facebook Info Trafic Jud. Cluj 

Adauga comentariu