Toaletare de cumetrie: angajații Primăriei au tăiat rapid crengile copacilor din Detunata care zgâriau autocarul echipei CFR Cluj

Locuitorii din Georgheni sunt extrem de nemulțumiți de faptul că angajații Primăriei ignoră solicitările lor pentru ridicarea crengilor doborâte de furtună, dar când staff-ul de de la CFR Cluj a fost deranjat de câteva crengi care zgâriau autocarul echipei, au intervenit imediat. 

Lucrători de la spații verzi trimiși de Primăria Cluj-Napoca au tuns copacii din PARCUL DETUNATA, pe lângă țarcul de câini, pe motiv că rămurelele verzi deranjează autocarul echipei de fotbal CFR!!! Am vrut să depun o plângere on-line împotriva specialiștilor de natură urbană, privind jumulirea copacilor din parcul Detunata, dar pe My Cluj nu funcționează butonul "trimite", funcționează doar butonul "renunță" !!! Am renunțat la plângere, că sigur n-o să merg până la poștă să o expediez în plic. Deci acesta este Clujul Smart! Multă fățărnicie sub un pic de spoială

Vecinii susțin că în timp ce pentru echipa de fotbal s-a intervenit imediat, în parcurile din cartier încă sunt crengi doborâte de vânt care nu au fost ridicate nici până acum. Viceprimarul Tarcea a dat asigurări că toate resturile vegetale vor fi îndepărtate la solicitarea clujenilor. Însă sunt cartiere în Cluj-Napoca unde aceste solicitări nu au fost rezolvate.

Din păcate băieții au tăiat doar crengile verzi care încurcă autocarul, dar cele uscate, rupte în urma furtunii, care atârnă din copaci, au rămas! Concluzia?... Contează banul, nu siguranța cetățenilor, nici calitatea vieții acestora!

Dar oare zecile de copaci rupți de furtunile mari din august cind le taie/le adună? Pentru ”toaletarea” de după furtuni nu sunt oameni și bani, dar pentru fotbaliști sunt????!!!! Dacă tot se duc la antrenament, plimbarea pînă la bază și înapoi poate fi încălzirea.

 

Adauga comentariu