Teatrul de Club, primul care și-a redeschis stagiunea la Cluj

Teatrul de Club este primul care și-a redeschis porțile pentru spectatori, după ce stagiunea teatrelor clujene a fost exilată în online de pandemia de coronavirus.

Primul spectacol, „Amantul înșelat”, s-a jucat săptămâna trecută cu casa închisă pe terasa din curtea interioară a localului Napoca 15, locație care va mai găzdui spectacole de teatru până în luna iulie.

Următoarea reprezentație, „Comedie de modă veche, de Aleksey Arbuzov”, o piesă rusească autentică, va putea fi urmărită joi, 18 iunie, și îi va avea în distribuție pe Elena Ivanca și pe Sorin Misirianțu, care vor contura în tușe fine personaje aristocrate, cu umor, dezinvoltură și sensibilitate.

„Există iubire la o vârstă înaintată? Mai există bucuria de a trăi?” Veți afla pe cont propriu urmărind această piesă, una destinată tuturor vârstelor iubirii.

„Joi se va juca piesa aceasta, apoi «Menage a trois». Continuăm și în luna iulie, vom realiza și un spectacol cu arii de operă, «Florin Sâmpelean și invitații». La primul spectacol a fost arhiplin”, a precizat, pentru Ziar de Cluj, regizorul Sorin Misirianțu.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu