Show și controverse în prag de Valentine’s Day: „La vârsta ta mai pozezi așa...”

Chiar dacă s-a iubit cu unul dintre cei mai faimoși actori, Ioana Ginghină pare să fi întinerit de-adevăratelea abia după divorțul de Alexandru Papadopol. Cum ar veni, fericirea de după, de după despărțire, pare să fie mai autentică decât iubirea afișată adeseori ostentativ de cuplurile din showbiz.

Și ce dacă Valentine’s Day bate la ușă?

Ioana își permite acum să pozeze în ținute tot mai sumare, iar aspectul ei fizic este unul de invidiat. De altfel, invidia și răutăcismele fac victime chiar în rândul fanilor vedetei, astfel încât aceasta a fost adeseori criticată pentru pictorialele incendiare și imaginile tot mai lipsite de inhibiții în care s-a lăsat surprinsă. Doar că fosta parteneră a lui Papi nu lasă lucrurile la voia întâmplării.

Ioana Ginghină a susținut că nu mai este interesată de părerea propriilor admiratori, semnalând ipocrizia în care se bălăcesc aceștia:

„Textul era de genul: „La vârstă ta mai pozezi așa?”, asta în varianta soft. Am înțeles atunci că dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice. Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu mic de familie plus prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult. Nu am putut să nu observ și chiar să învăț din această experiență. Nu este vorba despre dansul la bară, ci despre cât de ușor îi judecăm pe alții și le punem etichete”, a răspuns vedeta criticilor săi.

De altfel, Ioana pare să aibă dreptate, iar asta întrucât aparițiile incendiare ale unor vedete precum Jennifer Aniston, J.Lo sau Shakira au fost foarte apreciate de admiratori, în vreme ce intenția Ioanei Ginghină de a lua lecții de striptease a stârnit un val de reacții acide în rândul fanilor.

De fapt, fără controverse nu se poate. Dacă din divorț nu a ieșit mare scandal, măcar aparițiile incendiare au menirea de a crește vizibilitatea vedetelor și numărul de followeri. 

Regretele lui Trăistariu: „Am premiat-o la un concurs muzical, pe vremea când ea avea doar 14 ani” 

După ce a reușit să atragă atenția asupra modului în care televiziunea publică a decis să modifice regulamentul Eurovision 2020, criticând alegerea reprezentantului României în persoana artistei Roxen, Mihai Trăistariu bate-n retragere.

Acesta a recunoscut că și-ar fi permis o apreciere prea dură la adresa tinerei artiste, pe care de altfel, chiar el a premiat-o cu câțiva ani în urmă în cadrul unui concurs muzical, pentru vocea-i deosebită:

„Mi-am dat seama că Roxen este, de fapt, Larisa Giurgiu, din Cluj, pe care am premiat-o la un concurs muzical, pe vremea când ea avea doar 14 ani. Și, culmea, i-am dat premiul special Mihai Trăistariu, un trofeu de excelență, pe care eu l-am acordat doar vocilor fenomen. Și chiar i-am promis atunci că vom face un duet, dar n-am mai apucat. Acum nu va mai vrea ea să cânte cu mine, vă dați seama”, a recunoscut vedeta.

Încă o dată, Trăistariu pare-se că și-a făcut-o cu mâna lui: acesta este recunoscut nu doar pentru piesa „Tornero”, ci și pentru participările repetate, pe parcursul a zece ani, la etapele naționale de selecție pentru acest concurs. Remușcările l-au determinat pe Mihai Trăistariu să admită că a greșit, dar artistul își menține afirmațiile în privința concursului:

„Mă simt puțin prost că am vorbit atât de urât despre ea, dar îmi mențin părerea că la Eurovision trebuie să meargă doar voci cu experiență”, a adăugat acesta.

Când spui Eurovision, te gândești involuntar la Mihăiță Trăistariu. Chiar nu putem organiza un concurs local, un Eurovision mai mic, pe persoană fizică, să obțină și ai noștri primul loc?  

Scandal de „Celebritiz”. Botezatu: „Pentru vârsta ta ești cam obraznică”

Moment dificil pentru concurenții showului scandalos „N-ai stil. Celebritiz”. Stânjeneala pare să-i fi atins și pe stimabilii membri ai juriului. Nu de alta, dar limitele din această emisiune tembelizată au fost spulberate demult: concurenții și-au aruncat cu regularitate înjurături și vorbe nasoale „în culise”, iar uneori nici polițiștii nu au reușit să domolească pasiunile dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. Până la urmă, de la atâta show, jurații au mai trimis acasă din concurenți. Dar cum bunul-simț a fost demult abandonat, tinerica Călina Dumitrescu pare să fi încurcat oalele. Când oala sub presiune face poc, nici jurații nu scapă.

Te pui cu „nativii digitali”?

În fine, Dumitreasa a ridicat nițel tonul, evident, de dragul showului, și s-a cam luat de jurați. Celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, membru de seamă al juriului, pare să-și fi amintit că, totuși, emisiunea aia tembelizată care n-are nimic de-a face cu stilul, are niște limite:

„Nu fi obraznică! Mi se pare că pentru vârsta ta ești cam obraznicuță! Știai foarte bine în ce show te-ai înscris. Călina, trezește-te!”, ar fi reacționat Bote.

Dar prea târziu. Când respiri scandal, când te hrănești numai din replici deșănțate, nu te mai poți opri. Stilul e ultimul lucru la care te mai gândești.

La Naiba! 


 

 

sursa foto: facebook.com

Adauga comentariu