Sex în timpul Coronavirusului: „Dacă e să luăm, luăm împreună...”

Până și celebra influenceriță, Dana Rogoz, a fost cuprinsă de panică. Și de anxietate. Și de isterie. Nu de alta, virușii vin și pleacă, dar vedeta se află în ultimul trimestru de sarcină. Gândul că va naște fără o echipă de susținere a îngrozit-o: „Că nu aș avea vizitatori...”. Fără fani mai merge, dar fără vizitatori, ba. Iar în vreme ce unele vedete fac show dintr-un divorț, pe sticlă, în timp ce admiratorii scuipă semințe la suferința fericită a Biancăi Drăgușanu, o altă divă, ceva mai tinerică, e pregătită să înfrunte răspândirea infecțiilor virale de tot felul, împreună cu iubitul. Ce, dragostea în vremea holerei merge, iar sexul în timpul Coronavirusului, ba?  


Dana Rogoz, clipe cumplite de anxietate înainte de naștere. Coronavirusul a doborât-o

Trece prin clipe cumplite de anxietate chiar cu puțin timp înainte de naștere. Coronavirusul a doborât-o.

Bine, nu-i vorbă de vreo infecție virală, ci de răspândirea rapidă a isteriei, care pare s-o fi atins și pe Dana Rogoz, una dintre cele mai însemnate influencerițe de la noi.

Când panica-i cuprinde pe români, mai treacă-meargă. Dar când lovește în vedete, vai!, e teribil.

Celebra Dana Rogoz, vedeta care a împărtășit toate clipele de bucurie prin care a trecut, care a share-uit cu fanii sfaturi și păreri, ca un adevărat opinolog de serviciu, spre invidia sfântă a propriilor admiratori, nu s-a abținut să nu facă publică și perioada grea prin care trece acum, când panica și isteria cauzate de răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus și-au dat mâna și fac ravagii:

înainte să te lovească virusul la propriu, anxietatea cauzată de Coronavirus face victime sigure, chiar printre celebrități.

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Dana Rogoz se teme că nu va primi vizitatori în ziua în care va naște, din cauza carantinei impuse de răspândirea virusului.

Asta da, necaz!

Oamenii nu mai fac înmormântări, botezuri și nunți. Le-au anulat. Și gata.

Dar pentru o vedetă, lipsa echipei de susținere e cumplită. Fără admiratori, mai merge, dar fără apropiații de peste mări și țări, ba.

„Acum o săptămână, râdeam de cei care își făceau provizii. 

Iar ieri, cu masca pe față!, îmi puneam câteva conserve de ton în plus, făină și mălai în coșul de cumpărături. 

În același timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere și că și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital.

Că nu aș avea vizitatori.

Că aș fi singură.

Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri, dar…

Mai sunt mame care urmează să nască în curând și care au aceleași gânduri?”, a notat vedeta.

Cum să nu? Sunt destui oameni îngrijorați, dar discuțiile se pot muta pe un grup specializat, unde sigur poți găsi pe cineva pregătit, care le știe pe toate, chiar și rețeta vindecării de virusul ăsta afurisit.

Din păcate, înainte să fim afectați de viruși, ne doboară isteria. 


Bianca Drăgușanu, suferință în direct: „Am fost terorizată”


Ce poți face după un divorț cu scandal, dacă nu să amplifici show-ul? Păi nu trebuie să știe fanii prin ce suferință cruntă ți-a fost dat să treci?

E drept că până mai ieri, când publica imagini pline de iubire și satisfacție, realitatea era prezentată altfel, dar virtual.

Acum, după ce s-a despărțit de sufletul ei pereche, Bianca Drăgușanu s-a teleportat direct pe o canapea din aia tembelizată: pe sticlă, detaliile unei căsnicii fericite devin cu adevărat groaznice, adevărate dezvăluiri.

Ce ne mai plac dezvăluirile astea intim de șocante: scuipi semințe în voie sau mesteci niște alune și-ți vine să râzi de fericirea de ieri, devenită teroare, azi.

Bodi ar fi găsit-o pe Drăgu dormind pe jos, după ce ar fi luat ceva pastiluțe:

„De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?”, întreabă retoric Bodi.

Iar Drăgu, curajos, își plânge fericirea nefericită:

„Vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii”, a ripostat vehement vedeta.

Chiar dacă despărțirea celor doi a fost oficializată, show-ul continuă.

Acum, Drăgu își îndeamnă toate admiratoarele să iasă din relațiile toxice în care au învestit, din solidaritate cu idolul lor. 


Coronavirus. Nicole Cherry, decizie radicală: „Dacă e să luăm, luăm împreună”

În vreme ce vedetele divorțează fără regrete, divele mai tinere sunt gata să sufere orice, chiar și nefericitul ăsta de virus Corona, dar în doi:

dragostea, se zice, învinge chiar și infecțiile astea virale.

Iată de ce, pentru a nu intra în panică și a-și păstra optimismul, Nicole Cherry întâmpină dificultățile cauzate de „Corona” cu elan.

Da, și cât mai departe de fani:

„O să iau o pauză. Nu o să mai fac poze cu fanii, pentru că nu se ştie! Nu ştim cum evoluează, cine cu cine a stat! Dacă e să luăm, luăm împreună. Vrem să mergem la ţară, nu să stăm în apartament”, a mărturisit Nicole Cherry.

La țară, la aer curat, nici Corona nu trage.

Dacă e să-l ia, atunci cu iubitul.

Ce, dragostea e la modă numai în timpul holerei, în vremea Coronavirusului, ba?

Cât mai mult sex și mai puțin timp pentru panică.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu