Se întâmplă zilnic în Cluj-Napoca: Mașini pe trotuare și mame cu cărucioare pe carosabil VIDEO

Despre nesimțirea conducătorilor auto din Cluj-Napoca, care au transformat trotuarele în parcări, lipsindu-i pe pietoni de spațiul ce le este dedicat prin lege, nu ar mai fi multe de spus, iar imaginile vorbesc de la sine: desigur, în orașul lui Boc, nesimțirea e mare. Lipsa locurilor de parcare își spune cuvântul, astfel încât nesimțiți au transformat trotuarul de pe strada Bisericii Ortodoxe într-o autentică parcare. Primii care au de suferit sunt chiar mămicile cu copii mici în cărucior, care trebuie să circule pe partea carosabilă, așteptând să treacă autoturismele, punând viața copiilor în pericol, făcându-și loc printre mașini, iar aceasta întrucât nesmițirea șoferilor clujeni a ajuns la cote inimaginabile. 

CITEȘTE ȘICALVAR pentru părinții cu copii mici în cărucior. Aventuri prin centrul orașului – VIDEO

După cum puteți urmări în secvența video de mai jos, autoturismele paralizează în totalitate un trotuar, iar o mamă cu un copil mic în cărucior circulă pe partea carosabilă, făcând slalom printre mașini. 

Administrația locală nu pare să observe că în demersul de a fluidiza traficul i-a deposedat pe pietoni de trotuare, astfel încât viața copiilor și a mamelor este pusă în pericol zi de zi. 

Vă întrebați unde sunt polițiștii locali sau cei de la rutieră? 

Păi un agent rutier dirijează traficul pe șantierul Ferdinand, activitate pe care o va întreprinde încă vreun an jumătate de acum încolo. 

Iar polițiștii locali sunte prea „grei” pentru a se deplasa pe străzile municipiului, prin cartiere, și a sancționa nesimțirea șoferilor care se dovedește a fi de-a dreptul un pericol public.

Da, din păcate, se întâmplă în Cluj. 

În orașul lui Boc, unde trotuarele au ajuns parcări, iar parcările propriu-zise nu există. 

Adauga comentariu