PSD Cluj rămâne în nămolul trecutului. UCT-istul Valentin Cuibus candidează la Primărie, Alexandru Cordoș la șefia CJ

Știam încă de ieri vestea că după ședințe interminabile și inutile conducerea PSD, adică nimeni, a stabilit candidații de la Cluj în persoana lui Valentin Cuibus ”pionerul șef” care va merge la Primărie și Alexandru Cordoș care va candida la președinția județului. Aceste candidaturi nu ar trebui să fie un șoc pentru nimeni fiindcă ele arată și confirmă starea de decretitudine morală în care se află filiala. Nici Valentin Cuibus, nici Alexandru Cordoș nu au vreo șansă să îi bată pe Boc și Tișe. Cei doi candidează pur și simplu din orgoliu, candidează inutil, în condițiile în care sondajele Institutului de sondare IRES, deținut de Vasile Dâncu, creditează PSD cu un scor absolut rușinos de circa 9-10% la alegerile locale viitoare.  

Dacă astea sunt schimbările pe care PSD Cluj le propune ca măsuri ”de revigorare” e clar cum va arăta viitorul politic al stângii la Cluj. În loc să vină cu un tânăr pe care să îl crească în următorii patru ani, PSD Cluj alege trecutul comunist.  

Rămași fără primari, domnul Alexandru Cordoș și coordonatorul Ghiță Șimon n-au avut niciodată chef de muncă în acest partid, tot ce contează pentru ei este să își securizeze mandatele de parlamentari, fiindcă să nu vă gândiți voi că domnul Alexandru Cordoș nu visează la încă un mandat de senator nu de alta, dar portofelul său este cam golaș.  

Adauga comentariu