Printr-un drept la replică, conducerea Brantner Veres își cere scuze clienților și abonaților

Ca urmare a articolului aparut ieri în Ziar de Cluj – „Angajații Brantner Vereș refuză de ieri să mai ridice gunoiul menajer. Gunoierii nu vor să mai lucreze pe salarii de profesor!”, David Alexander Zeininger, administrator și CEO al companiei Brantner Veres, a transmis următorul drept la replică:

„Raportat la declaratiile unor salariati ai Brantner-Veres aparute in mass-media, Compania facem urmatoarele precizari:

1. Brantner-Veres dispune de fonduri suficiente pentru acoperirea tuturor cheltuielilor aferente desfasurarii activitatii, inclusiv plata salariilor angajatilor. Nu au existat, nu exista si nu vor fi intarzieri la plata salariilor angajatilor si a furnizorilor, acestea fiind achitate la zi.

2. In prezent, intre salariati si conducere se deruleaza negocieri in vederea incheierii unui nou contract colectiv de munca la nivelul societatii.

3. Modalitatea in care unii dintre salariati incearca sa isi impuna punctul de vedere in cadrul acestor negocieri, stopand ilegal lucrul - este regretabil si nu poate fi acceptat de companie.

4. Brantner-Veres nu accepta acordarea unor drepturi banesti neprevazute in ultimul contract colectiv de munca, mai ales prin oprirea ilegala a lucrului de catre unii angajati. In acest sens, Brantner -Veres va solicita instantelor de judecata sa constate nelegalitatea acestei conduite adoptate de catre unii dintre angajatii companiei.

5. Compania are in continuare disponibilitatea si initiativa continuarii negocierii contractului colectiv de munca, avand convingerea ca salariatii care au incetat nelegal lucrul au realizat ca masura adoptata se situeaza dincolo de lege si nu foloseste negocierilor.

6. Nu in ultimul rand ne cerem scuze clientilor si abonatilor Brantner-Veres care nu au beneficiat la timp in aceste zile de serviciile companiei!


Conducerea Companiei de Salubritate Brantner Veres SA”

Comentarii

PLOSCARIU IULIAN

09.10.2016 11:51

In acest comunicat punctul 5(disponibilitatea si initiativa continuarii negocierii contractului colectiv de munca )este anulat de punctul 4(nu accepta acordarea unor drepturi banesti neprevazute in ultimul contract colectiv de munca),deci unde este deschidera srpe negociere a conducerii companiei?

Vasile

09.10.2016 15:12

Sunt un bou care si-ar bate singur coasa de gura. Am fost fraier si raman fraier.

Cluj

09.10.2016 19:59

Foaaaarte dragut, oare distinsa companie Brantner doreste sa ne trimita un comunicat in care sa ne spuna daca intentioneaza sa isi si instruiasca odata ciorile ordinare de angajati, care isi iau banul pe munca prestata execrabil???1. Sa le faca un curs de instruire pentru cum se aduna corect gunoiul, deoarece de fiecare data dupa ce pleaca masina de gunoi, jumatate din el este cazut pe strada. Nu iti lasa impresia ca s-a strans gunoiul, cat mai degraba ca s-a rasturnat masina de gunoi.2. Sa le faca un curs de comportament in societate. Nu mi se pare normal ca multe femei tinere sunt hartuite sexual/verbal de catre mizeriile astea pe doua picioare, care dupa ce ca nu isi fac munca cum trebuie, mai sunt si cu nasul pe sus si au vreme sa se uite dupa femei. Rusine pentru o firma, indiferent ca este de salubritate, intr-o tara civilizata nu inseamna ca trebuie angajate toate deseurile umane, al caror loc este la rampa de gunoi, nu in societate! 

Adauga comentariu