Primaria a alungat calutii si masinutele de langa Parcul Central, dupa care a uitat de teren

O familie de varstnici care i-a distrat pe copilasii Clujului timp de zeci de ani a fost alungata brutal in luna mai cu toate jucariile si instalatiile de pe terenul dintre Cluj Arena si Parcul Central, pe motiv ca se face "parc de role". La mijloc de august, terenul e parasit. 

Aproape patru luni au trecut de cand familia Farcas si-a strans calutii si masinutele si s-a mutat pe un teren din Groapa din cartierul Marasti. In lacrimi, doamna Farcas a povestit cum au venit oamenii primariei si i-au somat sa plece, ca se afla pe terenul lor si au de amplasat acolo un "parc de role". Afacerea familei merge greu de atunci, abia la sfarsitul saptamanii avand public in instalatiile pentru care si-au ipotecat apartamentul, timp in care terenul ravnit de municipalitate cresc balarii. O vreme, niste clujeni smecheri i-au gasit utilitate parcandu-si ilicit acolo autoturismele. Primaria a ripostat cu niste stalpisori.

Astazi, primarul Emil Boc a facut in zona o conferinta de presa, a adus doi arhitecti care, chipurile, ar avea doua saptamani ca sa gaseasca o idee ingenioasa pentru utilizarea terenului. Adevarul adevarat, insa, l-a rostit Mihai Seplecan, proaspat sef al judetului, care a remarcat ca ar fi bine sa se gaseasca o solutie pana la iarna. Daca nu, poate revine parcul de distractii, macar cineva se va bucura de "ravnitul" teren. 

Comentarii

mircea

14.08.2014 00:01

Saracuta familie Farcas....niste evazionisti de doi lei care au avere impresionanta.
Peste 15 ani au avut acest Parc cu vechituri electrice din anii 80' 90' si au realizat venituri frumoase.
Aveau in schimb o regula:totul la negru; bonurile fiscale erau o exceptie.
Nu inteleg de ce le plangeti de mila.

Adauga comentariu