Până când coronavirusul ne va despărți: „S-a instalat o mare panică. La început am luat totul în glumă…”

Admiratori răutăcioși susțin că întregul scandal conjugal prin care trece Andreea Bălan nu e decât o înscenare. Până și celebra dansatoare recunoaște că „adevărul” a fost spus… Între timp, vedetele noastre fug din calea coronavirusului ucigaș, iar altele sunt în căutare de senzații tari: pleacă din România direct în Italia. „Virușii” noștri dintotdeauna sunt de departe mai periculoși. Toate ca toate, dar „geamăna” Alinei Ceușan e din nou singurică. Să fie coronavirusul de vină? 

„Adevărul” din cancan. Andreea Bălan: „Scrie în toată presa...”

Noi detalii halucinante ies la iveală în privința separării Andreei Bălan de tatăl fetițelor sale.

Deși părea că cei doi sunt fericiți împreună, uite că nimic nu este așa după cum erau lăsați să creadă fanii. George Burcea ar fi făcut scandal în casa Andreei Bălan, chiar înainte de a fi prins la volan cu niscaiva substanțe interzise în sânge.

Ei bine, surse din anturajul vedetelor susțin că reprezentanți ai organului de control le-au făcut o vizită vedetelor acasă, pentru a aplana un conflict spontan. George Burcea a părăsit patul conjugal, iar acum locuiește, „ca băieții”, la prieteni.

Până și nașul cuplului, celebrul Aurelian Temișan, și-a permis un nou mesaj virtual de încurajare:

„Nu suntem perfecți… Naște frumosul în jur și apoi privește-ți în ochi fericirea creată. Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”, a notat nașul celor doi.

Până și followerii au rămas descumpăniți.

Unii și-au permis chiar să o acuze pe celebra dansatoare Andreea Bălan de fake, că ar fi pus la cale o înscenare doar pentru a ține prima pagină a tabloidelor:

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie crasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane de a-ți înscena un divorț!”, a notat un urmăritor răutăcios.

Răspunsul Andreei nu a întârziat: „Scrie în toată presa adevărul”, a reacționat dansatoarea.

Când fericirea virtuală afișată ostentativ de vedete pe Insta se dovedește a fi un coșmar în viața reală, „adevărul” se găsește chiar în bârfă.

Adevăru-i în cancan. 

„Geamăna” Alinei Ceușan, vloggerița Carmen Grebenișan, din nou singurică

În vreme ce prima vloggeriță a țării, Alina Ceușan, este în culmea fericirii, fiind însărcinată în două luni, iar de la atâta fericire pe bune, nu virtuală, ar fi uitat să share-uiască cu fanii vestea, „geamăna” de vlog a acesteia, Carmen Grebenișan, trece prin clipe dificile după ce s-ar fi separat de iubit.

Acum, Grebenișanca este din nou singurică.

În ciuda faptului că în faţa camerelor şi pe social media, relaţia pe care o avea cu partenerul său părea una perfectă – trei ani nu e o glumă, dar vorba aia, „dragostea durează trei ani” -  se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa, în realitate.

Grebenişanca a dezvăluit că despărţirea a fost de comun acord şi a coincis cu momentul întoarcerii vedetei dintr-o competiţie tembelizată:

„Eu am decis să mă axez mai mult pe carieră, să pun accent pe muncă şi cumva am stat mai mult în zona asta, în birou, pentru că noi stăteam împreună şi încet-încet s-a răcit relaţia”, ar fi recunoscut vloggerița Grebenișan.

Ceușanca se pregătește să devină mamă, iar Grebenișanca se implică total în carieră.

Chiar și așa putem observa că cele două vedete sunt ca două surori gemene, la propriu: machiaj identic, coafură asemenea, aceeași ținută excentrică.

N-ai putea spune care dintre vedete e mai vloggeriță.

Iar asta întrucât frumusețea a devenit o pură artificialitate.

Laurette a părăsit Italia din cauza virusului, Oana Roman fuge la Roma pentru a scăpa de „virușii” de acasă

Până când coronavirusul ne va despărți.

Da, întrucât din cauza virușilor de tot felul, vedetele au fost nevoite să revină în țară. Ori să plece.

Bunăoară, Laurette a făcut tot posibilul pentru a scăpa de Italia și orașul modei, Milano.

Nu de alta, da’ panica a devenit ceva mai mare, mai mare decât interesul pentru modă:

„În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă.  E o mare nebunie ce se întâmplă. Au aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare”, a declarat Laurette la revenirea pe tărâmul virușilor mioritici.

sursa captură: milanotoday.it

În acest răstimp, celebra Oana Roman sfidează epidemia de coronavirus: vedeta a plecat la Roma, împreună cu partenerul ei, doar-doar va scăpa de „virușii” din showbizul autohton:

„La Roma e calm și liniște. Lumea e relaxată, se plimbă. Nu este absolut nicio problemă. Am făcut foarte bine că am venit, că totul este foarte, foarte calm”, a transmis vedeta. 

Din păcate, o bună parte dintre plecări și reveniri, despărțiri și împăcări, sunt cauzate de „viruși”:

ai nepăsării, ai infatuării, ai fericirii virtuale promovate intens pe rețelele de socializare și al golului absolut, a lipsei de substanță și conținut din viața reală.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu