Opera Maghiară din Cluj își va relua activitatea în interior în 3 octombrie, cu o premieră în regia lui Tompa Gábor

Guvernul României a adoptat în ședința de luni, 31 august, Hotărârea de Guvern prin care sunt stabilite condițiile în care pot fi deschise teatrele, de la 1 septembrie: „organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județe/municipiul București este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori”.

Opera Maghiară din Cluj își va relua activitatea în interior în data de 3 octombrie, cu o premieră în regia lui Tompa Gábor:

„Opera Maghiară din Cluj în septembrie își continuă activitatea cu seria de spectacole și concerte în aer liber, având în repertoriu monodrama muzicală intitulată Închisoarea lui Karády, în regia lui Béres László, concertul În preajma izvorului cu program din opere de Bartók Béla, Kodály Zoltán, Dohnányi Ernő, concertul The Symphonic Rock Show, serata franceză Café de Paris și Concertul cameral de toamnă.

Prima premieră a stagiunii 2020/2021, Flautul fermecat de W.A. Mozart, în regia lui Tompa Gábor, va avea loc în data de 3 octombrie, în sala de spectacole a Operei Maghiare.

Instituția își reia activitatea în interior cu respectarea măsurilor de protecție impuse în contextul pandemiei de coronavirus”, a precizat, pentru Ziar de Cluj, Tóthfalusi Hajnal, şef birou marketing și proiecte Opera Maghiară Cluj.

Foto: operamaghiara.ro

Adauga comentariu