Ne bucurăm de un oraș inteligent: dacă nu blochează Boc străzile, atunci Electrica paralizează traficul

Clujul devine tot mai smart. O pană de curent a paralizat traficul în zona Operei Maghiare minute în șir, iar clujenii au rămas captivi în cele două tramvaie ce nu puteau trece unul de celălalt. Nici ceilalți participanți la trafic nu au fost menajați. Despre reprezentanții Electrica Distribuție nu vă spunem prea multe, decât că dorm în papuci. Explicații? Probabil nu-i cunoașteți pe băieții deștepți de aici. Deranjamentele sunt rezolvate mai nou de roboți. Prin urmare, se poate. Se poate mai mult. 

Să fii captiv în trafic, fără explicații. Asta e făcătură pur românească, cu iz de grobianism ardelenesc.

Câtă vreme orașul e condus de Antonia, celebrul angajat al municipalității clujene, de ce n-ar lucra și la Electrica deranjamente tot niște roboței mai mici. Sau mai mari? 

Explicații au venit tocmai de la directorul CTP, Liviu Neag, care a confirmat pana de curent și traficul paralizat de pe Emil Isac. Rezultatul? Două tramvaie ar fi vrut să se ia la întrecere, da' nu puteau unul de celălalt. Și de „pauza” de curent.

Calvarul clujenilor prinși la mijloc a durat vreme de un sfert de oră.

15 minute de pauză neanunțată.

 După care traficul a fost reluat. 

Dar emblematic pentru orașul smart rămâne următorul aspect: dacă nu blochează Boc străzile, le blochează Electrica Distribuție Transilvania Nord. 

Ușor, ușor, clujenii au ajuns să fie conduși de roboți. 

Adauga comentariu