Moțiune ”Ad Hominem”

Abia acum se vede ce varză ideologică este în capul puliticienilor (sic!) noștri care fac ”totoligă” în scorbura unui copac din spatele clădirii guvernului, nu guvernează.

”Totoliga”, cred că v-am mai spus, este un amestec de țărână cu pipi amestecat într-o scorbură. Se ”jucau” așa la ”grădi” toți plozii nesupravegheați de pe vremea lui Ceașcă și (ca și joaca ”de-a doctorul”), era un mod de a-și arăta unii altora ”puțulica”.

Asta fac și politicienii noștri zilele acestea: își arată ”puțulica”.

Din păcate, rezultatul este o ”totoligă” pentru România.

Să fim bine înțeleși: nici unul dintre indivizii care se joacă de-a politica mare acum nu este mai breaz: Cîțu, Iohannis, Barna, Simion, Orban, Ciolacu, Cioloș – niște marionete cu educație precară, cam șmecheri și șmenari de felul lor și care au dulapurile pline de scheleți, altfel nu ne-ar spune snoave din pozițiile în stat din care ni le spun.

Toți ăștia au deja câte o moțiune depusă împotriva lui Cîțu, nu a guvernului de Coaliție. Ar fi o lovitură de imagine, pentru ridicolul situației, dacă și Cîțu ar depune o moțiune împotriva sa.

Regulamentul Parlamentului, Constituția României prevede un singur tip de moțiune de cenzură: împotriva Guvernului. Citez: ”Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, pot retrage încrederea acordată Guvernului prin adoptarea unei moţiuni de cenzură, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.”

Prin urmare nu împotriva primului ministru, ci a Guvernului. Alt tip de moțiune este cea ”simplă” împotriva unui membru al Cabinetului – dar toți ne vorbesc despre o moțiune de cenzură. Și USR PLUS, și AUR, și PSD.

O moțiune ”Ad Hominem”, căci AUR și PSD, după ce a umplut comunicarea publică despre neo și sexo-marxiștii, ”Fără Dumnezeu” din USR PLUS, acum au declarat că nu au nici o referință în moțiune cu privire la activitatea noilor ”tovarăși de drum”.

La fel și în moțiunea USR PLUS, care, normal, doar n-au să se scuipe-n gură așa cum ar merita, tot numai cu Cîțu au treabă. Pe care, ca să momească în jocul acesta stupid și din gașca lui Ludovic Orban, l-ar înlocui, chipurile, cu Ilie Bolojan.

Dar ei nu și-ar deșuruba cururile din scaunele guvernării, să provoace căderea acestuia, rapid și eficient, fără să ne mai arate că sunt dispuși să facă alianță cu ”extremiștii” și ”legionarii” de la AUR. Fără să mai prelungească criza, fără să ne arate că moțiunea lor este, de fapt, numai un instrument de șantaj politic.

Că ei trebuie să sugă ceva imagine politică și din ruinele României, să fie în scaunul guvernării când sinistrul incompetent și infatuat Ghinea le va da vestea cea mare a aprobării Planului Național de Redresare și Reziliență. Să ia din mormanul de ruine niște cărămizi și să se bată cu ele în piept a victorie.

Românii nu contează.

Altfel nu-mi explic ”trecutul punții” de braț cu ”extremiștii” și ”legionarii” de la AUR...

Care nici ei nu i-au făcut păduchi, nici ceilalți zero barat, au avut doar o discuţie civilizată (nu negociere țin să sublinieze toți), de lins unde s-au scuipat.

Dar și ei știu, dar mai ales noi știm că, cu toții sunt niște păduchi și niște zero barat. Niște lingăi.

Și, gata!

Adauga comentariu