La Compania de Apa Somes, problemele se rezolva cu lopata

La Compania de Apa Somes se lucreaza dupa principiul unul cu sapa, iar altul cu mapa. In urma ploilor cazute recent, acoperisul noului sediu al Companiei de Apa Somes, aflat in constructie, a fost inundat. Pentru ca specialistii in canalizari nu stiu cum sa execute un sistem de scurgere al apei de pe acoperis a fost nevoie de doi necalificati care au adoptat metoda lopata.

Asa cum se poate vedea din imagini inginerul din stanga rezemat pe cateva placi de polistiren, in loc sa dea o mana de ajutor lopatarului care strop cu strop strange apa si o directioneaza in sistemul de scurgere al cladirii, se pregateste sa traga un pui de somn in timpul serviciului. Intrebarea care se pune e daca pana la ora publicarii videoclipului angajatul CAS a reusit sa stranga toata apa de pe acoperislul cladirii sau a decis sa isi deschida o ferma piscicola unde angajatii sa se poata relaxa la un pescuit, chiar in timpul orelor de program. 

Comentarii

Croitoru Lucian

07.10.2015 14:20

Modernizarea sediului cladirii Relatii Clienti este realizata de o firma de specialitate contractata in acest sens, nu de personalul Companiei de Apa SOMES SA. Ironiile dvs au un adresant gresit.

Adauga comentariu