Într-un oraș în care legea este facultativă, tineretul cântă, râde și dansează. Dosar penal pentru o petrecere ilegală

O petrecere ilegală a avut loc vineri seara la un bar de pe strada Horea din Cluj-Napoca. Polițiștii au deschis dosar penal. Peste 50 de persoane au participat la petrecerea ilegală. Organizatorul a primit o amendă usturătoare:

 

”La data de 26 noiembrie, în cursul serii, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe strada Horea are loc un eveniment privat, nefiind respectate prevederile legale.

În interiorul localului au fost identificate 57 de persoane care participau la o petrecere privată. A fost sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, fiind totodată identificați participanții, urmând a fi aplicate masurile legale care se impun și față de aceștia.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Cluj.

Noi ne întrebăm când vor acționa atât de cu celeritate organele în drept ale statului și în ceea ce-l privește pe Emil Boc.

În aceste sens rugăm organele în drept să citească (sau să pună pe cineva să le citească), apoi să trimită comunicate despre fermitatea cu care acționează când e vorba despre amărășteni:

Ca de obicei, unde apare ”constituționalistul” Emil Boc, legea se suspendă. S-a inaugurat Târgul de Crăciun cu partcipanții purtând mască facultativ. Poliția locală e ocupată cu bătutul cerșetorilor. Cea ”națională” ce păzește?

Adauga comentariu