Încă un obiectiv cu termen de realizare ratat: „Sunt încă întârzieri acolo – 42,6% realizat la Baza Sportivă LA TERENURI. Privesc cu oarecare îndoială că va fi gata până la sfârșitul anului”

După obiective de investiții cu termene de realizare ratate, precum este cazul Turnului Pompierilor, autoritățile recunosc că nici lucrările la baza sportivă La Terenuri nu vor fi încheiate la termen. După ultima vizită pe șantier, edilul Emil Boc a susținut că termenul de finalizare pentru baza La Terenuri este octombrie 2021. Acum, viceprimarul Dan Tarcea are „îndoieli” că această investiție va fi încheiată până la finalul anului.

În aceste condiții, „anul cartierelor” s-ar putea încheia fără mari realizări pentru cartierele clujene, precum este cazul Mănășturului. 

CITEȘTE ȘIAnul cartierelor: Autoritățile, nemulțumite de ritmul lucrărilor la Baza Sportivă La Terenuri. Termenul limită a fost prelungit din octombrie, în „anul acesta”

„Stadiul lucrărilor la baza sportivă La Terenuri - 42,6% realizat după ultima verificare. 

Sunt încă întârzieri acolo, la baza sportivă de La Terenuri. 

Și în ultima adresă pe care am avut-o de la constructor, se spune că undeva la sfârșitul anului va fi gata acest obiectiv.

Așteptăm, să vedem.

Privesc cu oarecare îndoială că va fi gata până la sfârșitul anului, astea sunt datele pe care le avem în momentul de față.

Ritmul nu a fost unul foarte bun, mai ales la începutul construcției. Acum se lucrează cu 60-70, sunt și 80 de oameni în anumite momente în șantier, sperăm, totuși, ca până la sfârșitul anului să fie gata. 

Dar, v-am spus: am câteva îndoieli. 

Firma va fi penalizată. Oricum, firma este deja pe penalizări. Dar având în vedere că discutăm de un alt tip de contract, acolo penalizările le vom putea pune doar la sfârșitul contractului. Există posibilitatea să recuperezi aceste date, dar vedem la final câte zile de întârziere și, sigur, dacă vor fi întârzieri, vom pune penalizări.

Nu mai este mult. Acuma, să spun că ce a fost mai greu a trecut. Nu sunt probleme de bani, am văzut că firma s-a aprovizionat și au foarte multe elemente pe șantier, adică sunt gata băncile, sunt aparatele de joacă deja comandate și sunt acolo, deci nu sunt motive de îngrijorare că firma ar putea să pățească ceva și să nu ducă lucrările la bun sfârșit. 

Doar avem o problemă cu ritmul lucrărilor”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea în cadrul unei intervenții la un post de radio local. 

Lucrările de la Baza Sportivă La Terenuri sunt executate de asocierea formată din SC RoVerde Landscaping SRL Petrești, jud. Ilfov – SC Open Trans SRL Sfântu Ilie, jud. Suceava – SC Electrogrup SA Cluj-Napoca – SC Cris Garden SRL București – SC Prospect Dream SRL.

Contractul a fost semnat în 2020, la sfârșitul lunii aprilie și are valoarea de 5,5 milioane euro, fără TVA.

Adauga comentariu