IG Club and Lounge isi deschide portile in aceasta seara

Incepand de astazi, impatimitii vietii de club au un nou punct de referinta - IG Club and Lounge va avea inaugurarea in aceasta seara.

Patronul Infinity Games, Adrian Ciura, adauga in portofoliul afacerilor sale clubul aflat la subsolul parkingului din Marasti, care astazi va avea marea inaugurare. Localul se adreseaza tuturor celor cu varste cuprinse intre “18 ani si ce iti pasa – daca te simti tanar, vino”, dupa cum spun reprezentantii clubului.

Nu avem limita de varsta, e deschis pentru toti cei care se simt bine. Muzica e generalista, nimic exclusivist, underground sau tehno. Incercam sa atingem cat mai multe zone muzicale, o sa avem chiar si o seara special dedicata muzicii retro. Nu vrem sa spunem ca vom reinventa distractia, ci ca vom incerca sa ne facem treaba cat mai bine cu putinta”, spune DJ Moshu.

Directorul Infinity Games, Calin Moldovan, spune ca localul are o capacitate de 800 de oameni si ca va fi deschis in fiecare zi de vineri si sambata.  

Planuim dechiderea acestui club inca de acum doi ani, dar nu ne-am grabit. Am vrut sa facem ceva elegant, cu gust. Asa a ajuns sa fie all white – cu siguranta suntem singurii din Cluj in acest stil. Nu am vrut nimic incarcat  si kitschos, e mai bine sa ramanem in zona simplitatii si elegantei”, zice Calin Moldovan.

Sistemul de sunet e unic in oras, sustine DJ-ul IG Club and Lounge.

Mai este un singur local care foloseste aceeasi marca, insa nu are aceeasi capacitate. E unul dintre cee mei performante la ora asta – se numeste Nexo. Avem un luminist extrem de dibace, ne bucuram ca face parte din echipa noastra. In pupitru e DJ FlyDanny, DJ Moshu si Mc Geo. Concuram doar cu noi si de restul ne bucura ca exista. Speram sa ne facem loc intre ei repede si bine”, spune DJ Moshu.

In aceasta seara, petrecere de deschidere va fi animata de Mircea Zara, prezent la Cluj in cadrul emisiunii Club Zone.

O sa avem grija si la dress code; nu impunem nimic, dar smart-casual o sa fie cu siguranta”, incheie reprezentantii localului.

 

Adauga comentariu