FOTO Teroare în fosta cazarmă a orașului, transformată în parcare. Tinerii fac drift-uri și distrug mașinile clujenilor

Parking-ul de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din centrul orașului a devenit  loc de întâlnire pentru tinerii care consumă alcool și fac drifturi cu diverse mașini. Culmea, Poliția Locală nu intervine, iar Jandarmeria care e localizată la 100 de metri de parking nu aude scandalurile de pe timpul nopții. Un clujean s-a trezit în urmă cu câteva zilele cu mașina distrusă total, iar când a vrut să ceară camerele de supraveghere din parcare i s-a transmis de către Poliție că acestea nu funcționează pentru că nu erau legate la serverul Poliției Locale. 

Parking-ul în cauză este situat pe un teren public, unde municipalitatea dorește să construiască un sediu pentru Filarmonica. 

„Plătim abonamente pentru mașinile lăsate peste noapte în ceea ce credeam noi că este o parcare supravegheată video. Zilelele trecute, într- dimineața am avut surpriza neplăcută să îmi găsesc mașina avariată pe aproap fiecare centimetru. Doi adolescenți mă așteptau să îmi explice ei că o fată a vrut să își scoată mașina din parcare și în loc să dea în marșalier au mers în față și mi-au lovit mașina. Cine să îi creadă că pot cauza așa o daună totală?! Imaginile vorbesc de la sine. Însă surpriza vine din partea municipalității, a Poliției Cluj, Secția 2, dar mai ales a Jandarmeriei care funcționează în apropiere și aparent nu aude că în fiecare noapte se fac drifturi în parcare: mi s-a spus că nu funcționează nicio cameră de supraveghere de acolo. Dumnezeu știe ce facă  găștile alea care se adună acolo în fiecare seară. Unii spun că locația e ”casă” pentru consum de alcool și drogat. Mă îndoiesc că doar eu sunt singurul pățit. Mașina e bună de dus la fier vechi și durează ceva până o înlocuiesc. Ce fac între timp? Cum lucrez?”, explică un clujean păgubit. 

Mașina avariată: 

Urme de frânare de la drift-uri:  

Contactați telefonic, reprezentanții IPJ Cluj susțin că nu au fost înregistrate sesizări la Secția 2 cu privire la probleme în parcarea resectivă. 

 

Adauga comentariu