Femeie lovită cu cuțitul într-un magazin Profi din Cluj-Napoca

O femeie de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost victima unui băiat de 17 ani, care a lovit-o cu cuțitul. Incidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 18.30, într-un magazin Profi de pe strada Dunării. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și echipaje medicale. Femeia a ajuns la spital.

„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Adauga comentariu