În fața blocurilor noi de pe strada Ciocârliei trotuarele au rămas ca după bombardament

În cartierul Mărăști, pe strada Ciocârliei, în capătul dinspre Fabricii, trotuarele arată ca după un bombardament, după ce în zonă s-au construit blocuri noi.

Șantierele s-au terminat, fără a se mai repara și trotuarele din fața blocurilor, spre deranjul riveranilor care ne-au sesizat astăzi situația pe care o consideră „jenantă” în Clujul care se pretinde de 5 stele, în ciuda celor 2 margarete pe care le vedem cu toții pe străzi:

„Dețin o proprietate (imobil) pe strada Ciocârliei. Vă transmit niște poze cu starea în care se află strada-trotuarele în dreptul imobilelor de la nr. 30-32. Vă rog sa mă sprijiniți, prin sensibilizarea Primăriei, pentru rezolvarea acestei situații jenante”, ne-a scris Gheorghe Sipos, care ne-a trimis și fotografii concludente cu trotuarul spart și plin de mașini:

Dacă pietonii mai pot, cu chiu, cu vai, să facă slalom printre mașinile parcate și printre gropile de pe trotuare, mamele cu cărucior sau persoanele cu scaun rulant sunt nevoite să circule pe carosabil, trotuarele fiind impracticabile pentru aceștia.

Adauga comentariu