EXCLUSIV: Gugulugu la Poliția Locală în timpul serviciului! Video înduioșător cu porumbeii amorezi, la cafea, pe strada Ciocârliei!

Cluj-Napoca e un oraș în care putem spune, pe drept cuvânt, că romantismul este pe deplin la el acasă! Nici măcar reprezentanții autorităților locale, bieții muritori de rând înveșmântați în uniforma Poliției Locale, nu pot scăpa de mrejele dragostei atunci când ies pe teren, în cafenelele idilice ale Clujului, unde iubirea se înfiripă de la sine, ca un dat firesc,  dată fiind atmosfera aparte în care porumbeii pot socializa (în timpul serviciului).

Sub podoabele de sărbători din micul băruțel, la lumina unor becuri atârnând vintage de tavan (înșurubate probabil conform zicalei: un polițist ține becul, iar alți patru învârt masa), pe un fond muzical care te atinge direct la corazon, în data de 29 decembrie, în jurul orei 11, un voyeur i-a filmat, în plin proces de cristalizare a unei frumoase povești de dragoste, pe acești doi polițiști locali pe care, pentru că nu le cunoaștem numele, îi numim deocamdată: „cei doi porumbei”:

„Cei doi porumbei, probabil în timpul serviciului, stau bine mersi la cafea pe banii contribuabililor, păi așa tot să angajeze Primăria Cluj hoinari! Cei doi porumbei au fost surprinși în cartierul Mărăști pe strada Ciocârliei în data de 29.12.2016, în jurul orelor 11”, ne-a scris, răutăcios, domnul care a imortalizat această idilă, motiv de frustrare sentimentală pentru contribuabilii pe banii cărora unii se mai și iubesc!

La o analiză sumară a filmării, observăm în imagini un domn polițist galant, tuns, frezat, gelat, zâmbitor nevoie mare, în plin proces de curtare a unei domnișoare polițiste, la fel de zâmbitoare și de deschisă probabil spre relația porumbeistică cu colegul său din dotare.

Sfântul Apostol Pavel, în Întâia Epistolă către Corinteni, enumeră câteva dintre virtuțile dragostei:

„Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare; dragostea nu pizmuiește; nu se laudă; nu se trufește; dragostea nu se poartă cu necuviință; nu caută ale sale; nu se aprinde din mânie; nu gândește răul; nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr; toate le suferă; toate le crede; toate le nădăjduiește; toate le rabdă.”

Pentru a desluși ițele frumoasei povești de dragoste dintre cei doi polițiști locali, Ziar de Cluj a încercat să trimită o epistolă telefonică către Bonțideni, mai precis către Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale din Cluj-Napoca, pentru a îl întreba dacă din partea polițiștilor pe care îi are în subordine „toate le suferă, toate le crede, toate le rabdă” atunci când este vorba despre idile consumate la cafea, în timpul programului de serviciu, bineînțeles, în spiritul binevoitor al dragostei. Probabil, pentru că, în același spirit, „nu se laudă, nu se trufește” sau poate pentru a „nu se aprinde din mânie”, domnul Marcel Bonțidean nu ne-a răspuns la telefon.

Ziar de Cluj profită de această ocazie pentru a le ura tuturor porumbeilor amorezi din Poliția Locală un libidinos de călduros „La mulți ani!” și fie ca anul ce vine să fie mai bun la combinații, flirturile să le fie mai cu spor, casă de piatră, sau, după cum spune o cunoscută vorba populară, „mai bine de rahat, ca să nu-și bage nimeni nasul în ea!”, să nu mai ajungă la ziar, să facă de râs instituția! 

Comentarii

Cuc

30.12.2016 13:33

Asta e fratilor,angajatii lui boc,platiti regeste sa se giugiuleasca in public pe banii prostiimii care l-au votat pe acest primar mode.
Probabil asa persoane va mai angaja primaria,angajari pe pile si felatii si romantism.

Marius

30.12.2016 14:17

cred ca esti un cretin daca arunci rusinea pe cei care o arata, nu pe cei care o produc, respectiv cei doi pulitisti.

cozma

30.12.2016 14:44

Si uite asa dispar comentarii care criticau articolul si ramane doar unul care il sustine. E mosia voastra, faceti ce vreti, e dreptul vostru, nu vi-l neg. Ce treaba are sloganul cu presa in slujba cetateanului, transparenta, care invita la dialog, cu site-ul asta, e deja un mister. Nu o sa publicati comentariul asta, dar macar stiu ca o sa-l cititi voi. Nu o sa va schimbati metehnele, dar poate deveniti mai constienti de ele. Sunt convins ca stiti prea bine ce faceti si ca o faceti intentionat, de naivitate si prostie nu va pot banui. De parsivitate, da. Un An Nou fericit si spor la delete.

Andrei

30.12.2016 15:59

Buna ziua. O singura corectie doresc sa fac.
Textul scris e opera splendid scrisa de un ziarist. BRAVIISSIMO.
Dar filmuletul care eu am filmat nu eu am trimis la redactia ziar de cluj. Dar cel care a trimis este probabil ff suparat pe domnii. Probabil pe buna dreptate. Eu ca motociclist vara atatea amenzi am luat de la politia locala incat ma gandesc sa imi vand motorul. De ce? Pt ca nu este nici un loc de parcare pt motociclisti. Implicit daca opresti iei amenda. Doar atunci scapi daca nu trece nici un agent pe acolo

gica

30.12.2016 16:57

Un frustrat nu a avut ce face cu telefonul, toti sunt reporteri acum, problema e ca cine a publicat asa ceva pe net ori ii prost ori se face, in loc sa vina cu un reportaj calumea scrie titluri pompoase, cand colo ei stau la cafea! La redactie acolo nu aveti pauza? Poate erau si ei in pauza! Mai repede puneam poza frustratului care a filmat si il faceam de rusine pe internet , sa vada lumea ce indeletniciri are si cat de prost este!

noname

31.12.2016 02:40

ai voie sa filmezi intr-un spatiu care nu e pubic, ci un spatiu privat cu destinatie publica?

gicu

31.12.2016 10:08

Poate erau in timpul liber

Bob

31.12.2016 10:09

Pe langa pix si hartie propun lui boc&bontidean sa ii doteze si cu prezervative,nu de alta dar e pacat sa se inmulteasca asemena specii de lehamite

Criss

31.12.2016 10:42

Este un loc public dar i-ai filmat fara acordul lor si nu stiu cat este de legal. Am urmarit atent si nu am vazut “porumbei ’’ sau alte inventii de-ale autorului. Doi politisti locali inghetati la o cafea cateva minute ,atat. Articolul si clipul este stupid si rautacios.

Adauga comentariu