DA PINO a inchis masa la chefuri private cu noua terasa Verdissimo unde Loredana Groza a tinut azi noapte un show demential!

Da Pino, cel mai hype restaurant din Cluj-Napoca, “calcat” de vedete media si artisti de renume, e intr-o continua evolutie! Ultima realizare a familiei Dragos e terasa Verdissimo, pe o suprafata generoasa in curtea restaurantului!

Conceptul Verdissimo e dedicat petrecerilor private, iar superba terasa poate gazdui pana la 300 de invitati, cu papa, bautura, muzica, toate incluse, intr-un cadru intim si securizat, fara priviri indiscrete.

O astfel de petrecere a avut loc azi noapte la Verdissimo, unde peste 200 de invitati alesi pe spranceana au participat la un chef monstru, unde invitata speciala, Loredana Groza, i-a “spart” pe petrecareti, oferind un show electrizant, de neuitat, asa cum se cuvine de la cea mai buna artista a Romaniei.

Vedete precum Andreea Raicu sau Amalia Enache au postat instantanee de la cheful privat, dar ideea e alta: clujenii au in sfarsit o locatie smechera unde pot tine, ca in marile cluburi din Capitala gen Fratelli, party-uri de fite, elegante si discrete.

Se pare ca Verdissimo i-a cucerit instantaneu pe participanti, 4 dintre acestia rezervand deja locatia pentru propriile aniversari.

Surpriza surprizelor e ca o faimoasa persoana pare sa isi doreasca sa tina la Da Pino propria zi de nastere, este vorba de unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Italia, un nume-soc care, daca va confirma, va avea ca invitati un intreg regiment de super staruri!

Adauga comentariu