Cum isi bate joc Primaria de soferii clujeni. O groapa sta neacoperita de mai bine de o luna pe una dintre cele mai circulate strazi din centru

Primaria Cluj-Napoca ignora reclamatiile cetatenilor, lasand ca firmele ce executa sapaturi in centrul orasului sa isi faca de cap. De mai bine de o luna pe strada Argesului una dintre cele mai circulate zone din oras o lucrare la reteaua de canalizare a lasat in calea soferilor o adevarata capcana. Zi de zi mii de masini trec prin groapa nesemnalizata de cativa metri patrati fara ca reprezentantii Primariei sa oblige firma care a executat sapatura sa aduca strada la forma initiala. Rabdarea soferilor a ajuns la limita si cer socoteala mai marilor din Primarie.

La intersectia dintre strazile Argesului si Constanta de mai bine de o una de zile o lucrare executata la sistemul de canalizare a lasat un adevarat crater. Soferii sunt nemultumiti pentru ca sunt nevoiti sa treaca cu masinile peste santul format si considera ca este o bataie de joc la adresa cetateanului sa lasi o groapa mai bine de o luna in mijlocul unei intersectii intens circulate fara semnalizare si fara ca cineva sa fie tras la raspundere.

“Chiar in halul asta ati ajuns, sa va bateti joc de noi, cetatenii din Cluj? De aproape o luna si ceva, o firma a sapat o groapa la intersectia strazilor Arges cu Constanta, si nu s-a asfaltat inca. In plin centrul unui "oras european", de "5 stele" (va rog sa mai adugati epitete fandosite, sunteti foarte buni la astea). E inadmisibil tupeul si sfidarea asta! Pe langa rezolvarea problemei, va rog sa ne spuneti ce firma a efectuat acea lucrare la carosabil, ce termen avea pentru refacerea carosabilului, cine e inspectorul din primarie care s-a ocupat de supravegherea lucrarii si ce sanctiuni s-au dat acelei firme”, a reclamat Dragos pe site-ul domunleprimar.ro.

Reprezentantii Primariei au afirmat ca interventia de la intersectia celor doua strazi a fost facuta de catre Compania de Apa Somes in urma unei avarii la retea. Din cauza ca piesa ce urma sa fie inlocuita nu exista pe stoc si a trebuit comandata, reprezentantii companiei au aruncat doar niste pietris peste groapa, astfel incat circulatia sa nu fie bocata in totalitate. 

“Lucrarea a fost executata de catre CAS ca urmare a unei avarii la un canal. A durat mai mult pentru ca dupa ce au sapat au observat ca lipsea o piesa si a trebuit comandata, dar acum problema este rezolvata si se asfalteaza azi sau maine. A fost o spargere in regim de urgenta si groapa a fost semnalizata si acoperita cu pamant, provizoriu”, au declarat reprezentantii Biroului Mass Media.

Sub privirile indiferente ale vanzatorilor ambulanti de pe Canalul Morii, zeci de soferi isi distrug masinile in groapa lata de 2,5 metri si lunga de aproape 5 metri pe care muncitorii au uitat sa o acopere si sa o semnalizeze ca atare. Daca pentru o asemenea lucrare este necesara o luna de zile, ce sa mai spunem atunci de marile proiecte de infrastructura ale orasului, proiecte care sunt pe cale sa nu fie finalizate la timp. 

Comentarii

io

08.12.2015 15:18

o minciuna evidenta. lipsea o piesa, cum au bagat`o la loc daca n`au mai sapat groapa? prin telepatie?

Andrei

08.12.2015 16:29

Si daca piesa nu venea 6 luni? NU asa se lucreaza. Pui asfalt provizoriu, faci ceva dar nu lasi groapa. Asta-i o problema in tot orasul. Gropi de la apa/gaz/canalizare raman saptamani intregi deschise. Fiecare groapa ar trebui sa aiba ca la constructii o tabla cu: motivul lucrarii, durata de executie, firme implicate si un telefonu la care daca sunam dupa ce trece termenul aflam cat a fost amenda pentru fiecare firma. 

Taxi

09.12.2015 01:06

Acum chiar de o luna cred ca e exagerat spus, dezamagitoare stirea.

Adauga comentariu