Conspirația maschează incompetența: „O psihoză mondială. S-au apăsat nişte butoane din nişte interese absolut obscure...”

E panică, man. Adică, nu e, dar e un prilej potrivit pentru vedete să mai împartă din puținul lor niscaiva sfaturi. Prima yoghină a țării, Andreea Raicu, e nemulțumită de fanii ăștia needucați, care după nenumărate ore de influencereală, habar n-au cum să tușească. Dar și admiratorii par să-și fi greșit idolul. Dincolo de orice, Oana Roman, specialista în diete, e nițel supărată pe autorități: ce vor mai câștiga artiștii, după măsurile drastice impuse? În spate, susține vedeta, sunt „interese obscure”. Panica, Coronavirusul și manipularea populației - o mare conspirație. Conspirația salvează incompetența...

Andreea Raicu, în panică din cauza Coronavirusului: „Nu mă panichez ușor, dar de data asta…”

E panică, man.

Adică, nu e, dar e un prilej potrivit pentru vedete să mai împartă din puținul lor niscaiva sfaturi. Știți cum e?

Când isteria conduce România, iar Coronavirusul se plimbă liber, neținând cont de nici o izolare, apoi până și prima yoghină a țării, Andreea Raicu, se agită nițel. Da, până și o somitate în materie de mindfulness, yoga și alte păcăleli e nevoită să recunoască: metodele clasice de auto-liniștire sunt degeaba.

„Nu pot să mă fac că nu există un subiect care mi-a acaparat gândurile în ultimele zile”, notează Raicu, iar asta întrucât ideile astea periculoase i-ar fi fost induse chiar de o bună prietenă de-a vedetei din… Italia.

„Eu nu mă panichez ușor, dar de data asta cred că lucrurile sunt grave și cred că este de abia începutul. Nu îmi este teamă că mă voi îmbolnavi, ci că aș putea deveni purtător și aș putea să îl transmit altor oameni mai în vârstă care cred că poate nu ar rezista și știu că dacă s-ar întâmpla ceva, nu aș putea să trăiesc cu această piatră pe suflet”, a recunoscut yoghina.

După cum punctează vedeta, de vină sunt tot românii ăștia needucați, care tușesc în voie, răspândind saliva cu dărnicie printre prieteni și trecători necunoscuți:

„Aici foarte puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Tușesc fără să își acopere gura”, apreciază yoghina Raicu.

Panica e cauzată și de faptul că toată influencereala asta făcută de vedete până acum s-a dovedit a fi doar o mare vrăjeală: stil de viață sănătos, yoga, reducerea anxietății și balonării, dar dacă nu știi nici să tușești corespunzător, înseamnă că ți-ai greșit idolul.

Păi, dacă și vedetele se panichează, ce ne facem cu fanii, cine să-i mai îndrume? Vor fi nevoiți să-și găsească un nou influencer?

Oana Roman, supărată de măsurile drastice impuse de autorități: „Multă manipulare”

Și Oana Roman, vedeta specializată în diete, e supărată pe măsurile drastice anunțate de autorități.

Mai mult chiar, de când toată ziua se vorbește numai despre virusul ăsta, Corona, fanii au devenit insensibili la alte sfaturi share-uite de celebrități: metode de înfrumusețare, diete, sfaturi pentru păstrarea unui tonus perfect, tehnici de remodelare estetică și alte baliverne de acest fel.

Acum, panica pare să fi devenit mai puternică decât influencereala asta virtuală, dar Oana Roman nu se lasă intimidată.

„Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Știu că iar o să îmi sară lumea în cap, dar tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva.

De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoane din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a reacționat specialista în diete, Oana Roman.

Mnoo, deci „interesele obscure” și teoria conspirației au câștig de cauză.

Dar grija cea mare a Oanei îi vizează pe artiști, care „nu vor mai câștiga la fel”.

Sincer, în privința artiștilor, da, suntem de acord. Doar că sfaturile influencerilor din showbiz n-au nimic de-a face cu domeniul cultural.

Până și vedetele sunt nevoite să se reprofileze: vom deveni cu toții, peste noapte, specialiști în combaterea infecțiilor virale. Când ai teoria la degetul mic, practica…

Cătă Botezatu, în apărarea lui Bodi: „E un băiat extraordinar. Nu cred în divorțul lor…”

Care e primul gest pe care-l poate face o vedetă după divorț? Bunăoară, Bianca Drăgușanu și-a luat fanii prin surprindere: după semnarea divorțului la notar, Drăgușanca și-a permis un moft: un telefon nou-nouț.

Bine, deja fostul ei partener, Alex Bodi, ar fi dat cu telefonul vedetei de pământ, însă doar o nouă jucărie te poate transfera în lumea virtuală, pentru a scăpa de neplăcerile cât se poate de reale.

Una peste alta, fostul iubit al botoxatei vedete, Cătălin Botezatu, nu crede în divorțul celor doi și are numai cuvinte de laudă pentru Alex Bodi:

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar”, și-ar fi dat cu părerea celebrul designer.

Dacă nici Bote nu știe ce să mai creadă, fanii nici atât. 

De atâtea ori s-au certat și împăcat în public, pentru reach-ul de Insta, încât nici cei doi parteneri nu par să știe dacă s-au separat pe bune sau e doar un episod de vrăjeală virtuală?

La Naiba! 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu