Conducerea U Cluj, mincinoasa pământului. Răduță și Cantor pretind că U nu are probleme financiare, dar tocmai s-au împrumutat de la Giurgiu cu 50.000 de euro

Prostia e la ea acasă în rândul conducerii U Cluj. Președintele senilizat, Constantin Răduță și sinecuristul Bogdan Cantor au publicat acum câteva ore, pe pagina de Facebook, un comunicat în care infirmă dezvăluirile făcute dis-de-dimineață de Prosport, care spunea că U Cluj este foarte aproape de insolvență. 

Mincinoșii de Răduță și Cantor susțin că U Cluj este stabil financiar, ceea ce este o minciună sfruntată. 

Păi, dacă-i așa stabil financiar, atunci de ce s-a împrumutat clubul cu 50.000 de euro de la Gabriel Giurgiu?

În comunicarea sa, Răduță susține că toți angajații clubului și-au luat banii, dar este o mare diferență între angajați, care or fi ăia, și care poate că or fi la zi cu salariile, și jucători, care nu sunt la zi cu salariile. 

Adevărul adevărat este că U Cluj este într-o budă financiară enormă și că îi strâng datoriile de gât. Banii de la Giurigiu au fost luați ca ei să poată extrage bani de la Primărie, fiindcă trebuie să faci cheltuiteli, ca să poți deconta.

Ieșirea lui Erik Lincar, în afară de faptul că e penibilă, are rostul de a pune presiune pe acest aspect, căci jucătorii aduși de impresarul Bogdan Apostu mârâie pe la colțuri, gata să se revolte. 

Din spate vin și capcanele lăsate de Cosmin Irimies, cum ar fi incredibilul contract al papagalului de Kay, care a fost adus degeaba la club, pentru că nu a jucat mai deloc și a luat 8.000 de euro pe lună. 

Nu există rușine mai mare posibilă, decât ca acest club să intre pentru a patra oară în insolvență!

Să nu ziceți că nu v-am spus.

 

Adauga comentariu