Colectare selectivă la Turda: Tomberoanele arată și miros îngrozitor

Un cetățean din municipiului Câmpia Turzii a transmis o sesizare către autoritățile locale, cu privire la ridicarea deșeurilor menajere de pe strada Gheorghe Barițiu.

“Propun ca pe langa proiectele mari, sa se tina cont si de cele marunte, cum ar fi locul tomberoanelor de gunoi, de pe strada Retezatului, colt cu Gh.Baritiu, in fata celor noi amplasate, nefunctionale, care arata intr-un mod jalnic, iar mirosul este insuportabil, de nedescris, mai ales in zilele calduroase. E o rusine pentru noi, pentru oras sau daca vin musafiri din alte localitati sau din alte tari. Trebuie avut grija de tot orasul, nu doar de centru.


Nu cred ca este nevoie de o investitie enorma, decat sa se toarne niste beton, sa se elimine groapa, unde se aduna apa de ploaie si lichidul din tomberoane, sa aiba cadere catre scurgerea de canal, care este destul de aproape, eventual spalat betonul o data pe saptamana cu apa.
Sunt lucruri marunte, dar importante pentru noi, care trecem zilnic sau de mai multe ori pe zi pe langa acel loc.


Imi doresc ca peste cateva zile sa scriu un comentariu de multumire, pentru faptul ca s-a rezolvat aceasta problema in termen scurt, asa cum s-a rezolvat problema cainilor vagabonzi din zona strazii Gh Baritiu. Pentru asta pot felicita pe cei responsabili.”, a spus femeia, citată de Reflqtmedia.ro

Adauga comentariu