Clujenii din Mănăștur, ale căror garaje au fost demolate, au rămas fără locuri de parcare: „Nesimțiții profită și ocupă locurile pentru care avem abonamente plătite”

Primăria Cluj-Napoca a demarat o campanie de demolare a garajelor din cartiere pentru a crea mai multe locuri de parcare. Singura problemă e că de la momentul în care este amenajată parcarea și până când sunt trasate locurile trec luni de zile. În acest timp foștii posesori de garaje, care dețin abonamente de parcare, se trezesc că nu au unde să își lase mașina, deoarece pe locurile nemarcate poate parca oricine. 

„În urma demolării garajelor au fost asfalatate vechile amplasamente, dar deși a trecut foarte mult timp acestea nu au fost marcate. Nesimțiții profită și ocupă locurile pentru care avem abonamente plătite. Vă rugăm să marcați cât mai repede parcările și să amplasați indicatoare astfel încât să putem să ne folosim parcarea pentru care avem abonament, valabil, achitat”, a sesizat un clujean.

Situația se repetă și în alte părți ale cartierului Mănăștur unde Primăria a demolat garaje și nu a mai trasat locuri de parcare. Clujenii menționează că au făcut sesizări, însă până în acest moment situația nu a fost remediată. 

„Pe str. Calea Floresti nr.60 au fost demolate garajele și reamenajată parcarea. Lucrările de reamenajare (asfaltare) au fost terminate de cca 1 lună, însă nu a fost și marcată parcarea și nu au fost alocate locurile de parcare. Problema este că datorită acestui fapt, deși avem abonamente plătite (abonamentele au fost achitate înainte de demolarea garajelor) suntem de multe ori în imposibilitatea de a parca, deoarece toată parcarea este ocupată. Deși au mai fost făcute sesizări telefonic, de către vecinii aflați în aceeași situație, până în acest moment nu s-a procedat la marcarea sși alocarea locurilor de parcare. Vă solicităm urgentarea alocării locurilor de parcare pentru a nu ne mai afla în situația de a nu avea unde parca, deși avem un abonament valabil”, sesizează un alt clujean. 

Primăria are un răspuns standard la aceste sesizări venite din partea clujenilor care îi nemulțumște profund pe cei aflați în această situație. 

„Locurile de parcare vor fi marcate dupa predarea amplasamentului”, menționează Primăria.

 Iar clujenii se întreabă: „De către cine, cui să fie predat? Imediait a trecut jumătate de an de când ați început lucrările. Nu consider un raspuns ceea ce ați comunicat. Dați un răspuns cu dată fixă, oricum demult ar fi fost normal să fie finalizate lucrările. 

Adauga comentariu