Cheful vedetei cu 999 de fani: „Îl nemulțumește acum faptul că sunt prea sexy...”

Chef de chef și... toți fanii mei. Doar că acum, cu decizia autorităților de a interzice manifestările cu peste 1000 de participanți, vedetele au rămas fără concerte. Și doar cu 999 de fani. Dincolo de temutul Coronavirus, pe care vedetele-l înfruntă fără măști și cu bustul la-naintare, Drăgușanca a reușit să organizeze un divorț fulger, chiar după ziua ei de naștere. Cadoul perfect? O despărțire pe repede-nainte. Când ești prea sexy, te salvează doar mândria...

Temutul Coronavirus face ravagii în showbiz: artiștii își anulează evenimentele și devin personaje virtuale

E groasă rău. 

La drept vorbind, decizia autorităților de a interzice manifestările cu peste 1000 de participanți lovește direct în showbiz: artiștii s-au scandalizat la propriu. 

O seamă de concerte au și fost anulate, iar artiști precum Tudor Gheorghe, Fuego sau Cristi Minculescu s-au văzut nevoiți să renunțe la concerte.

Au fost puși în fața faptului împlinit. Și cam atât.

Dar fiți pe pace, complexitatea unora dintre vedete este de apreciat, iar asta întrucât se vor transforma în personaje virtuale veritabile: vor deveni, cel puțin pentru perioada cât rămâne valabilă interdicția, adevărate personaje virtuale.

Influenceri, sfătuitori, content creatori, vloggeri: oare virusul ăsta se transmite și online? Haideți c-am glumit...

Oricum, vedetele nevoite să se reprofileze acum, au devenit deja demult doar celebrități virtuale: poze cât încape, fără haine și alte complexe specifice, dar și sfaturi despre stilul de viață sănătos.

Din păcate, sfaturile de până acum ale vedetelor nu au ajutat la stoparea Coronavirusului ăstuia...

Dar, dincolo de orice, concertele și chefurile din cluburi continuă, iar asta întrucât în aceste spații bine închise încap 999 de fani. Perfect legal.

Măcar acum, măsurile de igienă vor fi sporite: la toaletă veți găsi săpun lichid și hârtie igienică. Lux, fârtaților, a trebuit să intre Coronavirusul ăsta în noi, ca să avem condiții decente în cluburi și pub-uri.

Distracția continuă cu 999 de participanți. Chef să fie!

„Țara arde”, iar Bianca Drăgușanu divorțează, cu bodyguarzii după ea: „Mi-a luat telefonul și l-a spart”

Vorba aia, „țara arde, iar...”. Ce mai atâta vorbă?

Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea pălește pe lângă divorțul fulger al Biancăi Drăguașnu de musculosul Alex Bodi.

Da, o decizie șoc, luată chiar de ziua ei, după ce iubitul Drăgușancăi ar fi amenințat-o ușor pe mama bombei sexy. Păi, se poate?

Bine, nu c-ar fi fost primul incident între cei doi, doar că acum nu a mai existat cale de întoarcere: evenimentele s-au precipitat într-atât, încât cei doi și-au făcut drum la notar. Ce-a fost acolo, un adevărat show în vremea coronavirusului: da, de la viruși li se trage, pesemne...

Drăgușanca a fost însoțită de bodyguarzi, iar de supărare ar fi dat cu telefonul lui Bodi de pământ, direct peste geam. În replică, și Alex Bodi i-ar fi pus sechestru pe telefon focoasei blondine:

„Mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. E la el telefonul și mi l-a spart. M-am grăbit să mă căsătoresc”, a reacționat Bianca după semnarea divorțului.

Nu doar că s-a grăbit să se căsătorească, dar și divorțul a fost unul fulger.

De la ce a pornit totul? Cum de la ce, de la pozele prea sexy ale vedetei…

„L-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe Insta și care a considerat el că este prea vulgară. Se pare că pe el îl nemulțumește acum faptul că sunt prea sexy. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele”, a recunoscut, printre lacrimi, Drăgu, chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani.

Iar după, a urmat cadoul perfect: un divorț pe repede-nainte.

De fapt, totu-i din cauza păcatului ăstuia, a mândriei. Când vrei cu orice preț s-ajungi „cea mai bună variantă” a ta, devii prea sexy. Iar când ești prea sexy, te salvează mândria…

Cris Șișcanu, dintr-o competiție-ntr-alta: din junglă, direct la Celebritiz: „Am prins curaj...”

După ce Cristina Șișcanu și-a impresionat fanii cu dezvăluiri greu de digerat, recunoscând că la concursul tembelizat la care a participat, pentru a supraviețui, a fost nevoită chiar să-și facă nevoile prin junglă, acum celebra vedetă a trecut la alt nivel.

E decisă să impresioneze cu orice preț, doar că acum în calitate de divă sexy, la „N-ai stil. Celebritiz”…

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competiție. Îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului…”, a recunoscut focoasa brunetă.

După ce și-a testat limitele, nereușind să supraviețuiască în jungla dominicană, diva sexy e pregătită să dea lecții în materie de stil…

Și uite-așa, divele astea se pricep la toate.

La Naiba! 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Adauga comentariu