Cartierul clujean Gheorgheni le oferă rozătoarelor cea mai bună calitate a vieții

Paralel cu Bulevardul Nicolae Titulescu, pe o stradă cu nume predestinat, Hârlețului, este amplasată una dintre minunățiile Clujului ”stupid”, fiindcă ”smart” e doar pe Molnar Piuariu: o ghenă de gunoi în garaj. Nu e singulară, asemenea stupidități fiind comune în cartierul rural Mănăștur, însă pentru zona semicentrală ghena e, cu adevărat, o minune!

În acest areal, apartamentele se vând cu sute de mii de euro, garajele și cu zeci de mii, însă locuitorii au parte de cea mai bună calitate a vieții, așa că merită! Dai un ban, dar știi că pute! Fiindcă nu numai locuitorii, ci și rozătoarele au parte de cea mai bună calitate a vieții, șobolanii trăind în cartierul rezidențial propriu, unde au mall cu „supermarket” în garajul-ghenă, dormitor și loc de procreere în garajele învecinate. Ce mai! Trai pe vătrai!

Observăm, în cadrul acestei amenajări, una demnă de Clujul anului 2021, anul cartierelor, ușa automată, o realizare inginerească deosebită: se deschide singură, în bătaia vântului, pentru ca cei care aruncă gunoiul în acest garaj să nu mai depună niciun efort!

Observăm și burlanul care pornește de undeva din spatele garajul, îl traversează longitudinal, pentru a se scoborî, prelingându-se pe o tablă, până în stradă, unde își varsă apa de ploaie:

În interior, duhoarea îți întoarce stomacul pe dos. În timp ce primarul Boc se laudă pe Facebook cu noile puncte menajere îngropate, în cartierul select Gheorgheni, zona Cipariu, ghenele te bagă în groapă de scârbă:

Adevărul e că e foarte fain la Cluj, dacă trăiești în Clujul virtual, imaginat de marketerii politici ai Primăriei, care vând cu un teribil succes povești cu un oraș pe care cu toții ni-l dorim, dar puțini îl avem!

Adauga comentariu