Când showul eclipsează talentul. De pe catwalk pe scenă, cu bustul la vedere

Modelele internaționale continuă să fie o sursă de inspirație pentru tinerele vedete din showbizul autohton. Dacă Bella Hadid a impresionat publicul, etalându-și bustul perfect pe catwalk, de ce nu ar face la fel și celebritățile de pe plaiurile miortitice aflate în curs de afirmare? Culmea, deși avem un reprezentant la Eurovision în persoana Larisei Roxana Giurgiu a.k.a. Roxen, publicul nu prea știe cât o duce vocea... Când talentul muzical este unul intens discutat, doar showul poate salva situația. Talentul se expune, se poartă cu demnitate, la vedere...

Roxen, pe urmele lui Bella Hadid: cu talentul la vedere

Deh, nici n-a apucat bine să se-ncheie Săptâmâna Modei dela Paris că ecourile ținutelor purtate de vedete i-au și inspirat pe-ai noștri. Bunăoară, celebrul model Bella Hadid, la ai săi 23 de ani, a pășit cu încredere pe catwalk.

Când epatezi cu bustul la vedere, evident, publicul e la degetul mic.

De această dată, bruneta i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a pășit pe podium într-o rochie superbă din dantelă, fără sutien. Bustul perfect a fost în centrul atenției, după cum era de așteptat.

Modelul american a purtat o rochie din dantelă cu umeri înalți, inspirată din epoca Victoriană. În picioare, a avut o pereche de pantofi strălucitori, cu toc cui. La brâu, ținuta a fost accesorizată cu... o sabie! Un simbol al erosului învingător.

Ei bine, prima artistă care s-a inspirat din creația vestimentară etalată de Bella Hadid este chiar reprezentanta României la Eurovision.

Întrucât publicul nu prea este încă familiarizat cu Larisa Roxana Giurgiu a.k.a. „Roxen”, care se recomandă drept un „artist complex”, tânăra vedetă, la ai săi 20 de ani, și-a cucerit publicul din Buzău nu neapărat cu piesa, ci prin ținuta curajoasă: cum era de așteptat, fanii răutăcioși au observat că rochia cu dantelă purtată de Roxen îi cam lăsa talentul la vedere.

Ce-i drept, compozitorul Horia Moculescu a și criticat prestația artistei:

„O prestaţie în care Roxen a fost execrabilă. Este o recidivă la „Da, mamă, sunt beată”, piesa pe care „i-o reproşez” unei mari cântăreţe, care este Delia”, a declarat celebrul compozitor.

Deci, șansele României de a câștiga concursul politico-muzical, Eurovision, sunt minime, apreciază specialiștii într-ale muzicii.

Doar showul mai poate salva ceva: o ținută excentrică, cu talentul la înaintare, poate face mult. 

Lavinia Pârva neagă transformările estetice, după ce s-a dotat cu un nou bust: „Îmi place să mă văd frumoasă și lumea să vadă...”

Lavinia Pârva revine în atenția publicului.

Bine, deocamdată nu e vorba de vreo nouă piesă, ci despre o nouă achiziție estetică. De altfel, focoasa vedetă s-a împăcat destul de bine cu rolul de soție a unei somități muzicale, precum Ștefan Bănică Jr. Chiar a știut cum să rămână în umbră, să nu ofere motive de gelozie partenerului ei posesiv. Dar și în asemenea condiții, adică după ce a devenit mamă, Lavinia face ce face și revine în prim-plan.

Cea mai simplă și uzitată metodă sunt transformările estetice: Lavinia Pârva este fericita posesoare a unei minunate perechi de silicoane. Desigur, pentru a face transformarea mai palpitantă, vedeta neagă orice intervenție:

„Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facial-corporală, minim invazive! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină”, declara recent Lavinia.

După ce și-a mărit buzele, și-a lucrat și sprâncenele, Lavi a pozat într-o bustieră purtată de divele care au trecut printr-o remodelare a sânilor.

Dar, cel mai mult și mai mult, se poartă chestiile „minim invazive”.

Ce ne mai place frumusețea asta artificială, la care orice femeie ar trebui să apeleze?!

Doar că mai e nevoie și de un ștefan-bănică prin preajmă, aspect pe care frumoasa brunetă îl ocultează cu bună știință.  

Antonia, dezamăgită de prieteni: „Să nu mai caut eu lumea, când ei nu mă caută deloc...”

Chiar dacă showbizul e compus din poleială și sclipici, celebritățile nu sunt ferite de drame, traume și singurătate.

Cea mai frumoasă vedetă din peisajul autohton, Antonia, trece printr-o cruntă dezamăgire din cauza prietenilor care nu-i oferă recunoașterea de care interpreta are nevoie.

Când nici „prietenii” nu te mai vor, ce să mai aștepți de la fani?

„Prieteni? Foarte puţini, îi număr pe o singură mână! Prieteni la mişto, doar ne prefacem! De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forţez o prietenie, de câte ori îmi spun să nu mai caut eu lumea. Când ei nu mă caută deloc! Este clar că oamenii respectivi nu te consideră „prieten”, a fost mesajul tranșant transmis de vedetă.

Să fie un mesaj cu subînțeles pentru partenerul ei, Alex Velea?

Sau o nouă metodă de a atrage atenția asupra sa?

Dacă nici prietenii cu care te-ai înconjurat nu te mai caută, ce fel de celebritate e asta?

Doar silicoanele nou-nouțe cu care Antonia nu ezită să se laude, mai pot schimba ceva.

Ce nevoie ai de prieteni, când ai atâția followeri gură-cască?

La Naiba! 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com/youtube.com

Adauga comentariu