Când concertează Guns N' Roses în Europa? Programul concertelor & prețuri la bilete

Legendara trupă rock Guns N' Roses a anunțat un turneu amplu de revenire pentru perioada 2021 - 2022. Anul acesta sunt programate concerte în America de Nord, Australia și Noua Zeelandă, iar anul viitor va fi rândul europenilor să se bucure de muzica rock a legendarei trupe heavy metal. Românii care iubesc melodii precum November Rain, Don`t Cry, Paradise City, Patience sau Knockin' On Heaven's Door pot deja să cumpere bilete online și să asiste la oricare dintre concertele din turneul european Guns N' Roses din vara anului 2022.

Programul concertelor Guns N' Roses în Europa - turneul din 2022

Mai exact, concertele de anul viitor din Europa sunt programate în lunile iunie și iulie. Prima apariție europeană a celor de la Guns N' Roses va fi pe data de 4 iunie, la Lisabona, la Passeio Martimo De Alges.

Urmează concertul din 7 iunie, în Spania, la Sevilla, pe Estadio Benito Villamarin. Pe 11 iunie, trupa concertează în Sölvesborg, Suedia, iar pe 15 iunie în Stavanger, Norvegia. Urmează concertele din Praga - Cehia (18 iunie), Varșovia - Polonia (20 iunie), Groningen - Olanda (23 iunie), Clisson - Franța (25 iunie) și Dublin - Irlanda (28 iunie).

Luna iulie 2022 vine cu alte concerte Guns N' Roses în Europa, la Londra (1 și 2 iulie, ambele pe Tottenham Hotspur Stadium), Glasgow (5 iulie), Munchen (8 iulie), Milano (10 iulie), Viena (13 iulie) și Hanovra (15 iulie). Grație numărului mare de zboruri existente spre cele mai multe dintre aceste locații, românii pot ajunge ușor cu avionul la oricare concert doresc.

Cât costă biletele la concertele Guns N' Roses din Europa?

Pentru primul concert, cel de la Lisabona, prețul biletelor la momentul actual începe de la 69 euro și ajunge la 129 euro, în funcție de poziție. Există și variante VIP, cu prețuri de la 304 euro la 1.029 euro. La concertele de la Londra, cele mai multe bilete costă în jur de 100 de lire sterline, până la valori în jur de 200 de lire sterline. Experiențele VIP ajung desigur la valori mult mai ridicate.

Cel mai valoros pachet VIP pentru un concert Guns N' Roses în Europa

Iată ce include în principal experiența VIP Ultimate Package la concerte Guns N' Roses: bilet permanent în Golden Circle / Pit A, cu acces VIP pentru a vedea live Guns N ’Roses în concert; acces în culise, discuție cu membru select al echipei Guns N' Roses; intrare prioritară la concert; acces lift special pentru vedere mai bună a scenei; bar gratuit cu băuturi alcoolice; acces pe scenă înainte de spectacol pentru o oportunitate de fotografie cu instrumentele trupei; cadouri speciale, suveniruri.

O trupă rock legendară și controversată, în același timp

Conform unui material foarte interesant publicat pe cazino365.ro, Guns N’ Roses are un istoric încărcat cu multe episoade controversate. Spre exemplu, în 1987, bateristul Steven Adler a fost surprins de iubita sa din acele vremuri, Adriana Smith, când o înșela cu o altă femeie. Axl Rose a găsit metoda de împăcare: a invitat-o pe Adriana Smith la studio pentru a o înregistra în timp ce făcea dragoste cu bateristul Steven Adler, iar sunetele scoase de aceștia au fost incluse în melodia Rocket Queen.

Un alt episod controversat din istoria trupei se leagă chiar de albumul de debut. Coperta Appetite for Destruction înfățișează un robot ce stă lângă o victimă a unui viol. Din cauza copertei, numeroase magazine au refuzat să vândă albumul de debut al trupei Guns N’ Roses. Totuși, controversa a ajutat probabil la creșterea notorietății trupei încă de la start.

 

 

Adauga comentariu