Boc vorbește de skatepark, clujenii îl taxează în comentarii: vor centuri, creșe sau aquapark

Primarul Emil Boc este criticat pe pagina sa de Facebook de clujenii care s-au săturat de proiecte mici, și care așteaptă de la edil să rezolve problemele cu adevărat grave ale orașului: centurile sau creșele. De asemenea, ei își doresc și construirea acelui aquapark, promis de atâția ani de primarul Clujului. 

Boc se laudă cu realizarea noului Skatepark Rozelor, însă investiția nu îi mulțumește pe clujeni care încep să nu mai aibă răbdare cu proiectele primarului.

Domnu' Boc, niște centuri de ocolire când aveți în plan? 

Bine că facem parcuri, dar centuri rutiere nu. Cetățeanul contribuabil poate sa stea cu orele în trafic. Nu interesează pe nimeni. Trist, domnule primar Emil Boc! 

Nu doar traficul și lipsa centurilor îi nemulțumește pe clujeni, ci și lipsa unui aquapark și chiar a unui ștrand. Ștrandul Sun, aflat în administrarea municipalității, nu a fost încă deschis.  

Domnul Primar, dar un ștrand pentru copii când aveți de gând să construiți? Și centurile unde sunt? Îmi pare rău că v-am votat. Cel puțin votul meu nu o să-l mai aveți. Rușine! Nu faceți nimic in folosul nostru. Rușine! Ați făcut totuși ceva. Ați aglomerat Clujul. 

Creșe ? Grădinițe ? Spitale ? Pe când ? Sau părinții nu au drepturi?! Bolnavii nici ei ?! Nu contest faptul că avem nevoie și de petrecerea timpului în aer liber, dar sunt lucruri de făcut care ar trebui să fie prioritare. 

Domnule primar de ce nu faceți și un ștrand în care să ne putem relaxa? Nu putem sta tot în parcuri cu copiii pe căldura asta. Nu există în oraș un bazin ok , în care să te poți răcori așa cum există în Oradea și în multe alte orașe. 

Dar un ștrand gen aquapark in Cluj de ce nu faceți? Să mergem clujenii in Florești și nu este mașina până acolo. Terenuri sunt destule, doar voință să aveți... 

Lui Boc nu i-au murit toți lăudătorii, însă comentariile critice par să se înmulțească. Sunt tot mai mulți clujeni nemulțumiți de modul în care primarul adiminstrează acest oraș. Clujenii au început să își piardă răbdarea, având așteptări mai mari de la Boc, aflat la al cincilea mandat de primar. 

Adauga comentariu