BOC: În ultimii 30 de ani nu am avut o furtună de o asemenea intensitate. Partea plină a paharului: orașul este funcțional

Edilul Emil Boc a încercat să surprindă „partea plină a paharului” după furtuna care a făcut prăpăd în Cluj-Napoca duminică seară. 

„Partea plină a paharului este că nu avem nici un deces. Da, sunt două persoane ușor accidentate, orașul este funcțional. 

De azi noapte, de la 22:30, se lucrează pentru decongestionarea zonelor unde au fost probleme, mai avem acoperișuri smulse, copaci doborâți, dar orașul nu are probleme în acest moment, este funcțional și sper ca până diseară cea mai mare parte dintre lucrări să fie remediate. 

Mai rămân câteva aspecte legate de acoperișurile unor clădiri care vor fi reparate în perioada următoare, inclusiv două școli.

În ultimii 30 de ani nu am avut o furtună de o intesitate atât de mare într-un timp atât de scurt.

N-am avut nici un fel de atenționare cu privire la acest eveniment: pur și simplu a căzut, ca din cer, cum se spune”, a declarat edilul Emil Boc în cadrul unei intervenții televizate. 

CITEȘTE ȘI: Urmările furtunii: Cartierul Gheorgheni, printre cele mai afectate zone din oraș FOTO

Furtuna care s-a abătut duminica seara asupra Clujului a făcut prăpăd în multe zone din oraș. Printre cele mai afectate zone a fost cartierul Gheorgheni. 


Adauga comentariu