Anunturile oficiale ale primarului se fac doar cu dedicatie

Un nou parking de 400 de locuri va fi construit in cartierul Marasti, pe strada Dorobantilor, aflam, nu de la purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, nici printr-o informare de presa trimisa tuturor institutiilor media din oras, ci prin ziarul online de casa al lui Emil Boc.

Pot sa va spun, in premiera, ca voi propune un nou parking suprateran in incinta blocurilor de pe Calea Dorobantilor 105 - 107. Este o zona generoasa de teren la Est de blocul M 3, este acolo o suprafata cu garaje. Acolo vor disparea garajele. Trebuie dezbatere publica si ii vom consulta pe oameni. Cei care detin acolo loc de parcare sau garaje vor beneficia de un loc in parking. Vom demara consultarea publica si vom demara licitatia. S-ar putea incepe lucrarea anul viitor. Este o reusita pentru un prim parking”, a spus primarul pentru Stiridecluj.ro.

Emil Boc a ales sa faca acest anunt in cadrul unui material de presa “cu dedicatie” si nu in cadrul unei conferinte de presa sau a unui comunicat transmis tuturor publicatiilor din oras. Pentru ca, in imaginatia dansului, doar cititorii acelui ziar merita sa stie de noile investitii facute pe banii tuturor clujenilor.

Adauga comentariu