Accident rutier mortal în Poiana Horea

Accident cumplit în localitatea Poiana Horea. Un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a plonjat direct în pârâul care traversează zona. Potrivit localnicilor, conducătorul auto nu ar fi decedat pe loc, dar din nefericire, nimeni nu i a venit în ajutor.

„Accident rutier mortal pe DN1-R, in localitatea Poiana Horea, din comuna Belis, judetul Cluj.

Conform primelor informații, un conducator auto care se deplasa dinspre Huedin inspre Judetul Alba, intrand intr-o curba la stanga, a parasit partea carosabila si a ajuns cu autoturismul in albia unui rau. Acesta se afla singur in masina”, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

Conform acelorași surse, în acest caz ar fi vorba despre un cetatean italian, domiciliat in municipiul Turda, în varstă de 73 de ani. Trupul barbatului urmeaza a fi transportat la IML, pentru stabilirea cauzei morții.

„Pe la 6 și ceva a auzit vecinul claxoane venite de la o mașină, dar nu a acordat importanță. Pe la 10, când a ieșit cu vacile, a văzut mașina răsturnată în vale și pe șofer mort în ea. 

A intrat apă în mașină și nu a putut ieși șoferul, posibil să se fi înecat”, este mărturia unui localnic din Poiana Horea, Beliș, citată de infohuedin.ro

Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 6.00, sâmbătă, iar conform organelor polițienești, cauza decesului urmează să fie stabilită la IML în urma necropsiei. 

Adauga comentariu