Accident rutier grav pe Bulevardul Muncii: Au intervenit cu un modul de descarcerare pentru a desface portiera autoturismului avariat

În urma unui grav accident înregistrat pe Bulevardul Muncii din Cluj, pompierii au intervenit cu un modul de descarcerare. Una dintre persoane a suferit multiple traumatisme, fiind transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri suplimentare. 

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, precum și o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

„Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.20, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea să afla un bărbat, de cca 60 de ani, care nu putea să iasă din acesta. 

Bărbatul era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta mai multe traumatisme și suspiciuni de traumatisme”, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Pompierii au intervenit cu echipamentele de descarcerare pentru a desface portiera contorsionată a autoturismului și l-au extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. 

Persoana în cauză a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Adauga comentariu