Accident între două camioane în Livada. Unul dintre șoferi a fost încarcerat. Trafic blocat pe ambele sensuri – FOTO

Un accident rutier a avut loc în jurul orelor prânzului între localitățile Iclod și Livada. Ambii șoferi au fost transportați la spital. Unul dintre ei a fost încarcerat. Din fericire, nu a fost înregistrat nici un deces. La ora redactării știrii, traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Din primele informații, în jurul orei 13.30, pe DN1C, între localitățile Iclod și Livada, respectiv la km 37+300m, a fost sesizat un eveniment rutier, impactul fiind produs între două ansambluri de vehicule de mare tonaj.

Conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 68 de ani, din Iclod, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 49 de ani, din județul Covasna”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Echipajele de prim ajutor au găsit la fața locului unul dintre șoferi încarcerat, iar celălalt era în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul. 

"Două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane. Pompierii au fost alertați în jurul orei 13.30, iar, în momentul sosirii la fața locului, au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul. S-a acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, de cca 40 de ani, și pentru extragerea acestuia, cât și a celui de-al doilea șofer, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite. Ambii bărbați prezentau multiple traumatisme, însă erau în stare de conștiență și cooperanți. Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Adauga comentariu